PRM / International hæder til Thisted Bryghus

19. november 2018 21:28 | Af: Ritzau Info
 

To øl fra Thisted Bryghus blev mandag hædret ved Brussels Beer Challenge, i øl-landet over dem alle, Belgien.

Pressemeddelelse fra Thisted Bryghus

To øl fra Thisted Bryghus blev mandag hædret ved Brussels Beer Challenge, i øl-landet over dem alle, Belgien. Brussels Beer Challenge er en international smagekonkurrence, hvor de deltagende øl bedømmes af inviterede øl-dommere fra hele verden, blandt dem den danske øl-ekspert Carsten Bertelsen.

– vi fik en sølvmedalje for Limfjordsporter i kategorien Baltic Porter, og Bronze for Jack & Beer i kategorien fadlagret øl under 10% ABV, og det er vi utroligt stolte af, siger Brygmester Antoni Aagaard Madsen, Thisted Bryghus.

Han fortæller, at der ikke blev uddelt guldmedalje i kategorien Baltic Porter, så den kendte nordvestjyske porter var bedste deltagende øl i denne kategori.

– da vi hidtil ikke har solgt meget øl i udlandet, har vi ikke tidligere fået sendt øl til de internationale bedømmelser, men resultatet fra Bruxelles giver bestemt mod på at få vores øl bedømt internationalt igen, fortæller Antoni Aagaard Madsen.

I konkurrencen deltog der øl fra ikke mindre end 29 lande fra fem kontinenter.

Kontakt:

Yderligere informationer:
Brygmester Antoni Aagaard Madsen, tlf. 2494 9883

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/international-haeder-til-thisted-bryghus?releaseId=13564349

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu