ANNONCE

PRM / International kommunikationsprofil

12. august 2020 16:07 | Af: Ritzau Info
 

Agnete Dybro Stoffregen er 1. august ansat som seniorkommunikationsrådgiver hos Grønbech PR og kommunikation.

Pressemeddelelse fra Grønbech PR

I sit nye job skal hun være en drivkraft i forhold til at styrke Grønbechs kunderelationer og rådgive kunder indenfor industri, iværksætteri, byggeri og erhverv, ligesom hun vil være pennefører på kundeopgaver.

Grønbech styrker således sine kompetencer indenfor strategisk storytelling, der længe har været en signatur for bureauets arbejde.

Med Agnete får Grønbech også en markant international kommunikationsprofil. Blandt andet takket være en fortid som konferenceleder i Tyskland, en fransk uddannelse og flere udlandsophold taler hun engelsk, fransk, tysk samt de nordiske sprog.

Agnete har arbejdet med digitale medier, branding, blogs og samfundsdebat blandt andet gennem fem år på Jyllands-Posten. I kommunikationsbranchen har hun arbejdet med kunder indenfor sundhed, teknologi, detail, luftfart mv.

Agnete er efteruddannet i journalistik, har en kandidatgrad i dramaturgi fra Aarhus Universitet og en bachelor i scenekunst fra la Sorbonne. Hun kommer til Grønbech fra PR-bureauet Mannov.

Hun er 48 år, og privat bor hun sammen med Martin Birch på Østerbro, som er selvstændig i it-branchen. Sammen har de tvillingerne Ingrid og Gabriel på otte år. I fritiden går hun i teateret så tit som muligt og prøver ellers at få så mange, så spændende og så mindeværdige oplevelser som muligt sammen med sin familie.

Kontakt:

For mere information kontakt:

Direktør Susanne Grønbech, mobil 4033 0555, mail: sl@groenbech.com.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/international-kommunikationsprofil?releaseId=13597648

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu