PRM / Invitation til baggrundsbriefing om Danmark som foregangsland på energi og klima

16. april 2018 11:06 | Af: Ritzau Info
 

Som optakt til kommende forhandlinger om ny energiaftale inviterer Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet til baggrundsbriefing om status på den grønne omstilling i Danmark.

Pressemeddelelse fra Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Danmark succes med at omstille til et bæredygtigt, grønt samfund er bredt anerkendt.

Danmark ligger på førstepladsen i flere forskellige internationale sammenhænge. F.eks. kårede World Energy Council i 2017 for andet år i træk det danske energisystem som verdens bedste.

I 2017 satte Danmark verdensrekord med 43,4 procent af den danske strøm produceret alene af vindmøller, og vi er det land i Europa, hvor eksporten af energiteknologi udgør den største andel af den samlede vareeksport.

Offentliggørelse af pjece

Hvad er baggrunden for successen? Hvad er status på den grønne omstilling? Og hvilke udfordringer står dansk energipolitik overfor?

Det vil Kristoffer Böttzauw, afdelingschef i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet fortælle om onsdag d. 18. april kl. 14.

Ved baggrundsbriefing offentliggøres udgivelsen “Danmark som foregangsland på klima og energi – status på den grønne omstilling”.

Deltagelse i baggrundsbriefingen

Tilmelding: lasab@efkm.dk
Tid: d. 18. april 2018, kl. 14-15
Sted: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, Stormgade 2-6, 1470 København K

Kontakt:

Pressekontakt: Lasse Bendtsen, lasab@efkm.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/invitation-til-baggrundsbriefing-om-danmark-som-foregangsland-pa-energi-og-klima?releaseId=12663599

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu