ANNONCE

PRM / Invitation til matchmaking-arrangement på det digitale område

20. oktober 2020 13:25 | Af: Ritzau Info
 

Google Succes Online, Business Esbjerg og Jobcenter Esbjerg inviterer pressen til at deltage i deres arrangement i Esbjerg torsdag den 22. oktober 2020. Her kan man møde de 17 tilmeldte lokale virksomheder, der alle håber at få tilknyttet en knivskarp koordinator, der kan tilføre deres virksomhed et digitalt boost.

Pressemeddelelse fra Esbjerg Kommune

Digitale koordinatorer styrker virksomheders online kanaler
Mange virksomheder drømmer om succes med E-handel, SEO eller sociale medier. En topmotiveret digital koordinator med den nyeste viden inden for digital markedsføring kan hjælpe med at stille skarpt på virksomhedernes digitale tilstedeværelse.

Matchmaking for 30. gang den 22. oktober

Arrangementet har fokus på digital vækst i små og mellemstore virksomheder. Virksomhederne vil møde 15 digitale koordinatorer, der som nyuddannede digitale koordinatorer har den nyeste viden om digitale værktøjer og relevante certificeringer. De brænder for at komme ud og bruge deres evner til at gøre en forskel i den virksomhed, der er så heldige at få dem med.

Arrangørerne har massiv erfaring med konceptet, som har været afholdt i alt 30 gange fordelt på Esbjerg, Aarhus og København. Denne gang deltager 17 lokale virksomheder i arrangementet, og hvis det går som sidste gang i Esbjerg, så kan 90% af de deltagende virksomheder se frem til at få tilknyttet en digital koordinator.

De digitale koordinatorer kan enten fastansættes eller tilknyttes virksomheden i et praktikforløb.

Hvad kan en digital koordinator gøre for virksomhederne?
En digital koordinator har været igennem et tre-ugers intensivt forløb, hvor de har fået styrket deres digitale kompetencer. De har modtaget undervisning i digitale værktøjer fra det digitale bureau Webpuls og har arbejdet med etablering og opdatering af hjemmesider, trafikgenerering, SEO og dataanalyse.

En digital koordinator kan fx også arbejde med e-commerce eller med at booste virksomhedernes online markedsføringskanaler.

Praktisk info
Tid: Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 15.00-17.00
Sted: Randersvej 28, 6700 Esbjerg

Tilmelding
Af hensyn til forsamlingsforbuddet er tilmelding nødvendigt. Tilmeld dig venligst senest den 22. oktober kl. 12.00 ved at kontakte Ole de Groot på tlf: 27 74 11 32.

Kontakt:

Jobkonsulent i Jobcenter Esbjerg, Ole de Groot, tlf: 27 74 11 32

Rådgiver i Jobcenter Esbjerg, Ole Kruskov Gregersen, tlf: 27 74 12 23

Projektleder i Google Succes Online, Hannah Plaschke, tlf: 50 35 34 39

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/invitation-til-matchmaking-arrangement-pa-det-digitale-omrade?releaseId=13602666

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu