PRM / INVITATION TIL PRESSEMØDE: Kong Arthur kommer til Moesgaard!

23. oktober 2018 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Det Kongelige Teater vender tilbage til Aarhus med ny megaforestilling – og nu afsløres castet i det store familieeventyr

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

KONG ARTHUR

Moesgaard Museum 2019

Premiere: 22. maj 2019

Spilleperiode. 22. maj – 29. juli

Cast på KONG ARTHUR afsløres 31. oktober klokken 12:00 på Moesgaard Museum

Mød skuespillere og instruktør, hør mere om Nordeuropas største udendørs teatershow og se, hvem der kan trække sværdet op af stenen. Det Kongelige Teater og Moesgaard Museum byder på frokost og masser af gode foto- og videomuligheder.

Pressen er velkommen fra klokken 11:30.

Tilmelding og pressehenvendelser til:

Christian Bækholm
Presseansvarlig, skuespillet
+45 20 14 96 46
chba@kglteater.dk

Adresse: Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg, hovedindgangen.

Eventyr i bredformat for hele familien

I 2019 vil legenden om KONG ARTHUR indtage Moesgaard Museum med et spektakulært actionbrag, hvor troldmænd, riddere, skønne dronninger og kolossale kulisser sætter scenen for kampen mellem det gode og det onde under åben himmel.

Hver aften er der plads til 3600 publikummer i alle aldre. De vil opleve højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format med kæmpe scenografi, vilde kostumer og mere end 200 medvirkende på scenen i skikkelse af skuespillere, heste, statister og meget mere, som vi endnu ikke kan afsløre.

Instruktør Heinrich Christensen sætter i scene, dramatiker Jokum Rohde har skrevet manuskript, Palle Steen Christensen skaber scenografien og Ida Marie Ellekilde står for kostumer.

Med venlig hilsen

Det Kongelige Teater og Moesgaard Museum

Kontakt:

PR og presseansvarlig, skuespil Christian Bækholm tlf.: +45 20149646 email: chba@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/invitation-til-pressemode-kong-arthur-kommer-til-moesgaard?releaseId=13562778

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu