ANNONCE

PRM / Invitation: Vejen til grønnere biler (mandag d. 7. september ved DGI-byen)

6. september 2020 09:30 | Af: Ritzau Info
 

Mandag kommer Eldrup-kommissionen med deres bud på, hvordan vejen skal lægges til en grønnere bilpark i Danmark.

Pressemeddelelse fra De Danske Bilimportører

Politikerne har tårnhøje ambitioner om at reducere Danmarks CO2 udslip med 70% i 2030, derfor er det afgørende at omlægge afgiftssystemet, så det er mere favorabelt at købe en elbil frem for benzin- eller dieselbil.

De Danske Bilimportører mener, at vejen til en grønnere bilpark går gennem en ny teknisk baseret afgift, der indretter bilafgifterne efter nutidens udfordringer. Det nuværende værdibaserede afgiftssystem bør derfor skrottes, og i stedet skal der indføres en grøn og retfærdig bilbeskatning.

“Vores nuværende afgiftssystem fylder 95 år, og er fra en tid, hvor man tænkte mere på valutareserven end miljøet. Derfor er det på høje tide, at politikerne laver en stor omlægning af registreringsafgiften, så det kan betale sig at køre grønt. Eldrup-kommissionens rapport er første skridt, og jeg ser naturligvis frem til at høre konklusionerne,” siger adm. direktør for De Danske Bilimportører, Mads Rørvig.

– – –

Invitation: Se den nye Volkswagen ID.3 og få en snak om bilbranchens holdning til Eldrup-kommissionens anbefalinger.

Mads Rørvig vil stå til rådighed for interviews ved kommissionens fremlæggelse i DGI-byen i København mandag den 7. september fra kl. 8.00.

Han kommer med to Volkswagen ID.3, som kan bruges til billedsiden.

For forudgående aftale kontakt Mads Rørvig på telefon 3016 1004

– – –

Kontakt:

Adm. direktør Mads Rørvig tlf.: 30 16 10 04 email: mr@bilimp.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/invitation-vejen-til-gronnere-biler-mandag-d-7-september-ved-dgi-byen?releaseId=13599399

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu