PRM / Irma og FDB Møbler sætter unikke møbler for børn på auktion

2. november 2018 15:21 | Af: Ritzau Info
 

Børge Mogensen har designet dem, HuskMitNavn har dekoreret dem. Nu bliver det muligt at købe nogle af Danmarks mest unikke børnemøbler på auktion hos Bruun Rasmussen.

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

Nu bliver det muligt at købe nogle helt unikke børnemøbler og samtidig støtte Mødrehjælpens julehjælp.

Det er Irma og FDB Møbler, der fra 2.- 13. november holder auktion over møblerne, der oprindeligt er tegnet af Børge Mogensen i 1946, og dekoreret af kunstneren HuskMitNavn i 2018.

Auktionen afvikles online af Bruun Rasmussen.

“Vi synes, at det var en god idé, Irma og FDB Møbler fik sammen: At udsmykke nogle ikoniske børnemøbler og sælge dem på auktion og give overskuddet ubeskåret tilvores faste samarbejdspartner, Mødrehjælpen,” siger direktør Søren Steffensen, Irma.

“For FDB Møbler handler det om at kombinere det klassiske design med et nutidigt og moderne udtryk. Kombinationen af Børge Mogensen og HuskMitNavn er virkelig unikt,” siger direktør Ole Kiel, FDB Møbler.

“Jeg er glad for at kunne støtte op om Mødrehjælpens arbejde med salget af Irmas Børge Morgensen møbler. Specielt her op til jul, hvor så mange har brug for en ekstra håndsrækning for at få tingene til at hænge sammen,” siger HuskMitNavn.

Det er Irmas håb, at en virksomhed har lyst til at støtte Mødrehjælpen ved at byde på møblerne – og måske endda donerer sættet videre til en organisation eller et hospital hvor, børnene får glæde af møblerne”.

Beløbet møblerne indbringer, går ubeskåret til Mødrehjælpen. FDB Møbler har doneret dem og Bruun Rasmussen afholder auktionen uden salær.


Auktionen kan følges her:

https://bruun-rasmussen.dk/m/lots/3B43AF002BFB?utm_campaign=169&utm_content=item-link&utm_medium=email&utm_source=seller-letter


Yderligere information:

Direktør Søren Steffensen, Irma, 5221 2801

Direktør Ole Kiel, FDB Møbler, 5159 2942


Vedhæftet: Foto af møblerne

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/irma-og-fdb-mobler-saetter-unikke-mobler-for-born-pa-auktion?releaseId=13563523

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu