ANNONCE

PRM / Jacob Hoelgaard er ny finansdirektør i Andelskassen

6. april 2020 13:10 | Af: Ritzau Info
 

Finansdirektøren, der runder 50 år den 14. april, kommer fra en stilling som områdedirektør i Sparekassen Kronjylland.

Pressemeddelelse fra Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen fortsætter med at ansætte erfarne folk fra finanssektoren. Jacob Hoelgaard er netop startet som finansdirektør og får det ledelsesmæssige ansvar for Økonomi, IT, Middle Office og Banking Services. Med Jacob i ledergruppen bliver banken yderligere styrket i forhold til at eksekvere bankens strategier, hvor en af dem fortsat er udvikling af gode, digitale selvbetjeningsløsninger til kunderne.

Jacob kommer fra en stilling som områdedirektør for Økonomi, Forretningssupport og Back Office i Sparekassen Kronjylland, hvor han også har været en del af den øverste ledergruppe. Tidligere har Jacob bl.a. været økonomichef i Sparekassen Østjylland.

Jacob er oprindeligt uddannet som registret revisor og har senest suppleret med en uddannelse fra INSEAD i 2018.

Starter midt i en coronatid
Jacob er startet i sit nye job på et tidspunkt, hvor Danmark er lukket delvis ned, og hvor du ikke kan åbne en avis eller tænde for tv’et, uden corona fylder det meste. Andelskassen holder åben, men dørene er lukkede, og de fleste medarbejdere arbejder hjemme og betjener kunderne herfra.

“Jeg må jo indrømme, at det er en lidt underlig fornemmelse at starte midt i en coronatid. Jeg kunne ikke sige pænt farvel til folk i Sparkron, og jeg kan ikke sige pænt goddag til folk i Andelskassen. Jeg vil jo helst bare sætte mig ned og drikke en kop kaffe med folk og høre et par anekdoter hen over bordet, så vi kan lære hinanden at kende”, siger Jacob Hoelgaard.

50-års-krisen
På spørgsmålet, hvorfor han har skiftet arbejdspladsen ud, svarer Jacob Hoelgaard, der bliver 50 år den 14. april:

“Havde du spurgt mig for et år siden, så havde jeg nok sagt, at jeg skulle være i Sparkron resten af mit arbejdsliv. Jeg har en tidligere kollega, der kalder det 50-års-krisen. Jeg vil nok nærmere sige, at jeg blev tændt af Andelskassens ambitiøse planer, jobsammensætningen, mine ansvarsområder og så det at prøve at arbejde i en børsnoteret bank efter mange år i en garantsparekasse. Samtidig er Andelskassen en velkonsolideret bank, hvilket det seneste regnskab også har vist, og så er det en bank, der tør tænke ud af boksen.”

Privat er Jacob gift med Birthe Hoelgaard, der er Head of Group Finance i Sparinvest. Sammen har de to børn på 19 og 22 år.

I fritiden bliver det til lidt løbetræning, fitnesscenter og golf.

“Ikke at jeg er god til golf, men jeg prøver”, griner Jacob Hoelgaard.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jacob-hoelgaard-er-ny-finansdirektor-i-andelskassen?releaseId=13591486

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu