ANNONCE

PRM / Jasper Schipperijn udnævnt til professor i Active Living Environments på SDU

17. juni 2020 14:15 | Af: Ritzau Info
 

Professor Jasper Schipperijn er født i 1977 i Groningen, Nederlandene, og har siden 2002 boet og arbejdet i Danmark.

Pressemeddelelse fra Syddansk Universitet

Han er uddannet forstkandidat på Wageningen University og fik i 2010 tildelt en ph.d.-grad i Parkforvaltning af Københavns Universitet. Siden 2010 har han været tilknyttet Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet.

Den røde tråd i sin karriere har været relationen mellem fysisk aktivitetsadfærd og de fysiske omgivelser. Fokus har i særlig grad været rettet mod at undersøge, hvordan adfærd påvirkes af de omgivelser, som rammesætter adfærden. Som medlem af Forskningsenhed Active Living arbejder Jasper Schipperijn tæt sammen med sine kollegaer på tværfaglige projekter, der fremmer bevægelse i hverdagen. Han har her en særlig ekspertise og interesse i at udvikle innovative metoder til at kortlægge og måle omgivelsernes betydning for fysisk aktivitet.

Med titlen og den nye rolle som professor i Active Living Environments skal Jasper Schipperijn stå i spidsen for tværfaglige forskningsprojekter, der nationalt og internationalt skal undersøge forskellige bevægelsesmiljøer. Formålet med forskningen er at få viden om, hvordan fx skolegårde, parker og byområder skal indrettes for at skabe mest mulig fysisk aktivitet.

Udover sin forskning er han meget begejstret for at undervise og vejlede studerende, samt at skabe og drive internationale samarbejdsprojekter.

Til dagligt bor Jasper Schipperijn og hans familie på en gård på Fyn med heste, køer, høns, ænder, kaniner, to hunde og tre katte, der tilsammen skaber gode rammer for en meget aktiv hverdag, herunder arbejde med motorsav og landbrugsmaskiner.

Kontakt:

Til navneredaktionen:

Jasper Schipperijn

Mail: jschipperijn@health.sdu.dk

Mobil: 20782540

Privatadressse:

Maevej 4

5672 Broby

Fødselsdata: 26/02/1977

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jasper-schipperijn-udnaevnt-til-professor-i-active-living-environments-pa-sdu?releaseId=13595433

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu