ANNONCE

PRM / Jens Andersen tildeles handicapprisen 2020

3. december 2020 15:35 | Af: Ritzau Info
 

Handicaprådet har valgt modtageren af dette års handicappris

Pressemeddelelse fra Fredensborg Kommune

Årets handicappris i Fredensborg Kommune går til Jens Andersen for hans brændende engagement som formand for Danske Handicaporganisationers lokalafdeling.

Jens Andersen overtog formandskabet i DH Fredensborg i 2016 og har i særdeleshed udmærket sig ved at sætte fokus på øget tilgængelighed til institutioner og aktiviteter for borgere med handicap.

Som formand for DH Fredensborg understøtter Jens Andersen dermed kommunens målsætning om at skabe lige deltagelsesmuligheder og gode rammer for alle borgere i kommunen ved hjælp af tilgængelighed og teknologi.

“Jens har et eminent blik for inklusion og hvordan tilgængelighed kan indarbejdes alle steder, hvor mennesker færdes – såvel fysisk som kommunikativt. Jens er derfor i høj grad en værdig vinder af årets handicappris” siger formand for Handicaprådet, Kristian Hegaard.

Prisen blev overrakt ved et mindre arrangement på Fredensborg Rådhus den 3. december.

Kontakt:

Formand Kristian Hegaard (B) tlf. 22 33 91 53

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jens-andersen-tildeles-handicapprisen-2020?releaseId=13605516

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu