ANNONCE

PRM / Jesper Skov Mikkelsen er startet som ny centerdirektør i Andelskassen midt i en coronatid

14. april 2020 12:22 | Af: Ritzau Info
 

39-årige Jesper Skov Mikkelsen er skiftet fra Sparekassen Vendsyssel til Andelskassen i Hobro, hvor han skal være centerdirektør.

Pressemeddelelse fra Danske Andelskassers Bank A/S

“Det har været lidt mærkeligt at starte i en ny stilling midt i en tid med corona og et delvist nedlukket Danmark. Inden påske blev jeg installeret på Andelskassens systemer, så jeg kunne arbejde hjemmefra. Jeg ser frem til, vi får mere normale tilstande, så jeg kan komme til at arbejde tæt sammen – og face to face – med de gode kolleger, jeg skal være dér for.”

Ordene kommer fra Andelskassens nye centerdirektør i Hobro, Jesper Skov Mikkelsen.

Det er en lokal mand, med tyk streg under lokal, der kommer til at stå i spidsen for Andelskassen i Hobro. Jesper er opvokset i Mariager og har boet i Hobro siden år 2000. Og han har arbejdet rundt om Mariager Fjord hele sit arbejdsliv – i Mariager, Hadsund og Hobro, hvor sidstnævnte har været arbejdsstedet siden 2008.

“Jeg elsker at involvere og engagere mig lokalt, hvilket har givet mig et stort netværk i Hobro og omegn, som er godt at have i mit arbejde. For bankerne kan i grove træk det samme. Der hvor forskellen ligger er tilgangen til kunderne og så det netværk, man har”, udtaler Jesper Skov Mikkelsen.

Bank med store ambitioner
På spørgsmålet, hvorfor han har valgt at takke ja til jobbet i Andelskassen svarer Jesper:

“Det er en meget spændende opgave, jeg har fået her. Andelskassen er et veldrevet pengeinstitut, som har store ambitioner i forhold til at udvikle forretningen, ikke mindst i Hobro og omegn. Jeg har fået et fantastisk godt indtryk af banken, der har nogle gode værdier og virkeligt mener det, når de siger, de er en rådgivnings og relationsbank med lokal forankring. Og så skal det da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg er blevet smigret af, at banken brænder for at få mig med på holdet”.

Familie, friskbrygget øl og gamle biler
Når der ikke står “bank” i Jespers kalender, så er det familien, der fylder kalenderen ud. Jesper er gift med Betina og sammen har de to drenge på 7 og 10 år. Der er også plads til involvering i det lokale bryghus. Jesper er formand i bestyrelsen for Bie’s bryghus, Danmarks ældste stadig fungerende bryggeri.

“Jeg er så fascineret af, at vi kan få det til at lykkes med Bie’s Bryghus på udelukkende frivillig basis. Når jeg ser de fredede bygninger og mærker historien i det gamle bryggeri, så bliver jeg glad og stolt. Det med passionen for øl er egentligt først kommet senere”, afslører øl-formanden.

Ud over det lokale bryggeri, så har Jesper også en passion for gamle biler. Der skrues og poleres på familiens to gamle VW’ere – en Boble fra 1960 og et Folkevognsrugbrød fra 1974.

“Der er ikke noget som at køre med familien i en gammel bil uden radio langt væk fra motorvejen. Så oplever man Danmark på en helt anden måde”, anbefaler Andelskassens nye direktør i Hobro.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jesper-skov-mikkelsen-er-startet-som-ny-centerdirektor-i-andelskassen-midt-i-en-coronatid?releaseId=13591747

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu