PRM / Jesperhus : Mors er billigere end Gran Canaria

24. maj 2018 11:44 | Af: Ritzau Info
 

Sommeren har ramt Jesperhus, og bookingen af de danske børnefamiliers sommerferie går over stok og sten. Lige nu kan man få en hverdagsferie billigere end en afbudsrejse til udlandet.

Pressemeddelelse fra Jesperhus

Sommeren har ramt Jesperhus, og booking af de danske børnefamiliers sommerferie går over stok og sten. Lige nu kan man få en hverdagsferie billigere end en afbudsrejse til udlandet.

– telefonerne står ikke stille lige nu. Når der er godt vejr, booker danskerne sommerferie hjemme og vejrudsigten råber jo næsten “hedebølge” den kommende tid. Det smitter af på vores bookinger og det ser allerede bedre ud end sidste år. Vi ligger cirka fem procent over, fortæller Direktør Peter Overgaard.

Mors er billigere end Gran Canaria
Om han er blevet ramt af hedeslag, melder historien ikke noget om.

Men lige nu kan en børnefamilie booke en miniferie fra mandag til fredag for hele familien for kun 998 kroner i et opstillet familievillatelt inklusive adgang til det nye HUGO’s BADELAND, Jesperhus Parken med Junglezoo og masser af aktiviteter for børnene, gratis adgang til alle parkens HUGO shows samt alle børneaktiviteterne på resortområdet.

– det er landets billigste børneferie for dem, der har mulighed for at tage af sted midt på ugen, og har flere og flere børnefamilier mulighed for. Som vejret er lige nu, er overnatning i telt jo nærmest svalende i forhold til mange andre overnatningsmuligheder. Det bliver svært at finde en rejse til udlandet for en børnefamilie til den pris og med de mange muligheder for børnene, slår Peter Overgaard fast.

Jesperhus har så mange gæster lige nu, at de populære Piratshows melder udsolgt indtil lørdag den 9. juni.

Jesperhus har årligt cirka 230.000 gæster.

Kontakt:

Yderligere information:
Peter Overgaard, direktør Jesperhus, tlf. 4042 3701

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jesperhus-mors-er-billigere-end-gran-canaria?releaseId=12892301

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu