PRM / Jesperhus slutter god sæson med udsolgt efterårsferie

17. oktober 2018 11:26 | Af: Ritzau Info
 

Med 20.000 overnattende gæster kommer efterårsferien til at blive den hidtil bedste for Jesperhus på Mors.

Pressemeddelelse fra Jesperhus

Med 20.000 overnattende gæster kommer efterårsferien til at blive den hidtil bedste for Jesperhus på Mors.

– det har været en fantastisk efterårsferie med fuldt hus. Der har været udsolgt i alle hytter samt til alle Piratdinnershows ligesom campingpladsen har haft en særdeles tilfredsstillende belægning. Der har faktisk været så mange børn, at vi har måttet supplere de 1.500 græskar, vi købte ind før efterårsferien, siger Direktør Peter Overgaard.

Han peger på det gode danske sommervejr, og et relativt godt vejr langt hen i oktober, som nogle af de afgørende faktorer for, at de danske børnefamilier har valgt Jesperhus i efterårsferien.

– og så er det klart, at vores nye HUGO’s Badeland har haft en effekt ligesom vores show med den nye figur Dr. Træls også er noget af det, børnene har villet have med inden sæsonafslutningen. Der er shows to gange om dagen med Hugo, Dr. Træls og alle de andre figurer, og dem kan man stadig nå at se, påpeger Peter Overgaard.

Jesperhus slutter sommersæsonen søndag den 21. oktober 2018, og forventer da at have cirka 220.000 besøgende denne sæson.

Kontakt:

Yderligere information:
Direktør Peter Overgaard, tlf. 4042 3701

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jesperhus-slutter-god-saeson-med-udsolgt-efterarsferie?releaseId=13562551

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu