ANNONCE

PRM / Jøma tager på tur: Demonstrerer den nyeste lift-teknologi ved din virksomhed

11. februar 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Til marts tager den danske totalforhandler af liftmateriel, Jøma Lift Teknik, på turné med deres nyeste model. Book en demonstration, og oplev den banebrydende Leguan 135 Neo i aktion ved din virksomhed.

Pressemeddelelse fra Jøma Lift Teknik A/S

Brugervenlig, let og kompakt, terrængående, hurtig og med den nyeste teknologi inden for liftmateriel: Jøma Lift Tekniks nyeste model, Leguan 135 Neo, kan det hele. I marts og april tager Jøma på en regulær Tour de Danmark, hvor alle interesserede virksomheder kan prøve kræfter med en af markedets stærkeste bæltelifte.

– Vi glæder os til at tage rundt i landet og demonstrere vores nyeste model. For med 135 Neo har Leguan overgået sig selv og sat nye standarder for kompakte terrængående personlifte, siger Jørgen Martinsen, direktør i Jøma Lift Teknik.

Jøma har tidligere haft stor succes med at vise nye modeller frem for interesserede kunder, som får liftene demonstreret på egen lokation. Der er også mulighed for at låne en lift i op til en uge, så man kan afprøve produktet i ro og mag.

Kan fragtes på en trailer

Leguan 135 Neo er en videreudvikling af Leguans populære 135-model og er endnu mere kompakt og let end sin forgænger. Med en egenvægt på kun 1650 kilo kan liften fragtes på en trailer, hvilket gør den velegnet til håndværkere såvel som private. Med sit omfang på kun 890 x 1940 millimeter kan maskinen nemt guides gennem de fleste havelåger, hvor bælterne sørger for fremragende offroad køregenskaber.

– Om det er træerne, der skal beskæres, tagrenderne som skal renses, vinduerne vaskes eller væggen der skal males, så klarer Leguan 135 Neo opgaven uden problemer. Og man behøver ikke være bange for, at den tager skade under terrænkørsel, da bunden og siderne er fri for slanger og kabler, der ellers kunne hænge fast, siger Jørgen Martinsen.


Højere kurvebelastning end nogen andre

Med 135 Neo har Leguan løst en af de helt store problemstillinger i branchen ved at forhøje kurvebelastningen til et maksimum på 250 kilo, hvor konkurrenterne typisk ligger på 200 kilo. Det gør det muligt for to personer med materiel at arbejde fra liften samtidig. Hertil styres både lift og bælteundervogn nemt med kun ét joystick, mens automatiske opsætninger sætter liften i vater uden yderligere tilpasning. Liften holder samme afstand mellem kurv og væg i op til syv meters højde.

– Den nye model er en af de mest brugervenlige lifte, vi har. Fleksibel og effektiv til alle professionelle brugere og så nem at betjene, at private og nybegyndere også kan bruge den, fortæller Jørgen Martinsen.

Liften er udstyret med både en benzinmotor og en 230 volts-motor, så brugeren selv kan vælge, hvilken der skal benyttes i situationen. Som noget nyt registrerer begge motorer, når liften står stille, og går i tomgang for igen automatisk at starte op, når der er brug for det. Det gør Leguan 135 Neo mere miljøvenlig end konkurrenterne.

Alle interesserede virksomheder kan booke en demonstration på info@genielift.dk eller via kontaktformularen på Jømas hjemmeside. Jøma tager på Danmarksturné i marts og april.

Kontakt:

Jørgen Martinsen
Direktør, Jøma Lift Teknik A/S
(+45) 22 14 15 22
jm@genielift.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/joma-tager-pa-tur-demonstrerer-den-nyeste-lift-teknologi-ved-din-virksomhed?releaseId=13587960

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu