ANNONCE

PRM / Jonas Janholt Waarst tiltræder som kommerciel direktør for Aleris-Hamlet

7. december 2018 08:01 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Aleris-Hamlet Hospitaler A/S

Som led i Aleris-Hamlets strategi om udelukkende at beskæftige sig med sundhedsområdet tiltræder Jonas Janholt Waarst som kommerciel direktør for Aleris-Hamlet Hospitaler.

Jonas Janholt Waarst er 44 år og uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School.

Jonas kommer senest fra en stilling som kommerciel direktør i Falck Healthcare A/S. Tidligere har han bl.a. været nordisk salgsdirektør i Falck Healthcare Holding og Nordisk Head of Commercial hos SOS International A/S.

Mange udviklingsmuligheder
Jonas Janholt Waarst vil indgå i den danske ledergruppe og får ansvaret for salg og udvikling af den eksisterende forretning med henblik på forsikrings- og pensionsselskaber, virksomheder og det offentlige. Han får også ansvaret for udvikling og opbygning af nye forretningsområder.

Adm. direktør i Aleris-Hamlet, Nis Alstrup, glæder sig over, at Jonas Janholt Waarst har valgt at komme til Aleris-Hamlet.

“I vores bestræbelse på at styrke vores fokus på at levere nye, innovative samt digitale sundhedsløsninger inden for de områder, hvor vi ser et stigende behov i markedet, er Jonas den helt rigtige profil til opgaven. Han kan tage os det næste vigtige skridt i et marked, hvor vi ser mange muligheder for at bidrage til et mere effektivt sundhedsvæsen, siger Nis Alstrup.”

Jonas Janholt Waarst ser også frem til det fremtidige samarbejde.

“Aleris-Hamlet er en spændende virksomhed i rivende udvikling, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet og bidrage med al min viden og erfaring inden for healthcare-branchen. Aleris-Hamlet har et stort potentiale på både eksisterende og nye markeder, og der er gode muligheder for at se på alternative forretningsmodeller”, udtaler Jonas Janholt Waarst.

Kontakt:

Pressekontakt Dennis Christensen tlf.: 61 67 74 64 email: Dch@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jonas-janholt-waarst-tiltraeder-som-kommerciel-direktor-for-aleris-hamlet?releaseId=13564955

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu