ANNONCE

PRM / Jonathan Safran Foer i samtale med Connie Hedegaard

28. februar 2020 13:05 | Af: Ritzau Info
 

Tirsdag den 17. marts kl. 20.00-21.30 livestreamer Næstved Bibliotek en samtale mellem forfatter Jonathan Safran Foer og tidligere klima- og energiminister Connie Hedegaard direkte fra Den Sorte Diamant i København.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Dette er en sjælden lejlighed til at opleve en international sværvægter af en forfatter i samtale med en passioneret kendt dansker om et yderst aktuelt emne – de globale klimaforandringer. Den amerikanske forfatter Jonathan Safran Foer er gæst i Den Sorte Diamant i København til en samtale med tidligere klima- og energiminister Connie Hedegaard om sin helt nye bog, We are the Weather, der sætter fokus på klimaforandringerne.

Traumeskildringer

Jonathan Safran Foer fik sit store gennembrud med debutbogen Everything is Illuminated (Alting bliver oplyst) i 2001. Da var han blot 24 år gammel, og bogen blev belønnet med blandt andet Guardian First Book Award i 2002. Sidenhen er han blevet kendt for sit utraditionelle greb om både historiske og private traumer. Det gælder blandt andet i bestselleren Ekstremt højt og utrolig tæt på, hvor han gennem den 9-årige Oscar fortæller en af de mange ulykkelige historier i forbindelse med terrorangrebet på World Trade Center.

Klimakampen starter ved morgenbordet

We are the Weather udkommer på dansk den 2. marts med titlen Vi er Vejret. Her tager Jonathan Foer fat på et af de helt store spørgsmål, som mange af os kæmper med: Hvad kan vi selv gøre, når det kommer til klimaforandringer? Kan vi indlede vores kamp mod klimaforandringerne ved hjælp af noget så simpelt som kniv og gaffel? Behøver vi at tage en kold tyrker fra al kød? Eller begynder det hele med, hvad vi spiser – og ikke spiser – til morgenmad?!

Samtale med Connie Hedegaard

Jonathan Safran Foer har ved denne lejlighed en samtale med Connie Hedegaard, som blandt andet er forhenværende klima- og energiminister og klimakommissær i EU. Hun er nu bestyrelsesformand for den grønne tænketank CONCITO og har fulgt Foers forfatterskab med stort engagement.

Se livestream fra Det Kongelige Bibliotek tirsdag den 17. marts kl. 20.00-21.30 på Næstved Bibliotek, Lille Scene. Det er gratis at deltage. Bestil din billet på www.naesbib.dk

Kontakt:

Bibliotekar Mads Dyhr-Rasmussen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4124, mail majra@naestved.dk

Bibliotekar Lena Lund Olsen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4021, mail leols@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jonathan-safran-foer-i-samtale-med-connie-hedegaard?releaseId=13589039

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu