ANNONCE

PRM / Jorden rundt med strikkepinde

9. oktober 2020 14:51 | Af: Ritzau Info
 

Trine Eger Nielsen fortæller om sin strikkerejse til New Zealand. Hør hendes fortælling tirsdag den 27. oktober kl. 19.00-21.30 på Fensmark Bibliotek.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Håndarbejdslærer og rejsebogsforfatter Trine Eger Nielsen fortæller om sin rejse til New Zealand. Om at følge sine drømme, om at rejse alene og ikke mindst om uld og garn. Foredraget vil være ledsaget af fotos, og Trine medbringer de modeller, hun designede og strikkede på turen.

Rejsebog med strikkeopskrifter
Trine Eger Nielsen har udgivet en bog med modeller fra rejsen i New Zealand – “Jorden rundt med mine strikkepinde” (2019). Bogens 12 modeller ledsages af stemningsfulde billeder og historier fra strikkerejsen. Modellerne bærer tydeligt præg af hendes passion for naturmaterialer og gennemført design.

Trine har bevidst valgt, at drømme, glæde og begejstring skal have lov at fylde i livet. Og hendes rejse er beviset på, at det kan lykkes at leve sine drømme ud.

Trine har strikket og designet, siden hun var barn. Hun har en uddannelse som håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium. Derudover er hun relationscoach og har gennem undervisning på mange niveauer formået at skabe en symbiose mellem begge uddannelser.

Du kan høre foredraget tirsdag den 27. oktober kl. 19.00-21.30 på Fensmark Bibliotek. Pris: 50 kr. Køb din billet på www.naesbib.dk

Kontakt:

Bibliotekar Ida Eriksen tlf.: 5588 4013 email: ideri@naestved.dk

Bibliotekar, pressemedarbejder Lena Lund Olsen tlf.: 55884021 email: leols@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jorden-rundt-med-strikkepinde?releaseId=13602180

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu