ANNONCE

PRM / Jyde vinder 10 millioner kroner i Lotto

6. september 2020 07:43 | Af: Ritzau Info
 

En heldig hobrogenser ramte lørdag de syv rigtige vindertal i Lotto og kan se frem til at få sat en milliongevinst ind på bankkontoen.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

10.000.000 kroner. Så mange penge vandt en Lotto spiller lørdag aften, da der blev trukket lod i Lotto.

“Efter sådan en lørdag aften må det være en skøn søndag morgen at vågne op til. Med en præmie på 10 millioner kroner kan den heldige Lotto vinder udleve mange af sine drømme og ønsker og gøre dagligdagen lidt sjovere. Der skal lyde et kæmpestort tillykke herfra”, siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil.

Spilleren, der har købt sin vinderkupon i Superbrugsen Hobro, var alene om at ramme den rigtige talkombination, og det udløser en milliongevinst.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra den heldige vinder.

Det er tredje gang i år, at en spiller fra Mariagerfjord Kommune bliver millionær i Lotto.

Millioner til Thisted og Horsens
Hobrogenseren var ikke den eneste jyde, som havde noget at glæde sig over lørdag aften. To andre jyder kan nemlig også kalde sig millionærer efter Lotto trækningen.

Begge vandt på Lottos Millionærgaranti, hvor der hver uge trækkes lod om 2×1 million blandt alle spillede rækker. Man kan altså blive millionær, selvom man har nul rigtige tal.

Den ene kommer fra Thisted og har købt sin Lotto kupon i Kvix på Østerbakken 12, mens den anden vinder, der har spillet med via et PLUS abonnement, er fra Horsens.

Spilleren, der har købt sin vinderkupon i Thisted, har endnu ikke henvendt sig til Danske Spil.

Danske Spil ønsker de tre nye Lotto millionærer et stort tillykke.

Vindertal:
9, 12, 14, 19, 21, 22, 33

Tillægstal:
36

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jyde-vinder-10-millioner-kroner-i-lotto?releaseId=13599398

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu