ANNONCE

PRM / JYSK sender soveposer til hjemløse og udsatte i hele landet

4. februar 2020 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Når det bliver koldt, vil mange danskere gerne hjælpe hjemløse med at holde varmen. Det gælder også retailgiganten JYSK. Derfor går de for fjerde år i træk sammen med Kirkens Korshærs varmestuer. Vinteren igennem deler varmestuer i hele landet over 1200 nye soveposer og liggeunderlag ud til hjemløse mennesker.

Pressemeddelelse fra Kirkens Korshær

Glade for at kunne hjælpe

Det var Lars Larsen selv, der gerne ville gerne gøre en forskel for hjemløse mennesker i Danmark. Derfor fandt JYSK sammen med Kirkens Korshær og donationen er mere end tredoblet, siden samarbejdet startede for fire år siden.

– Som en stor virksomhed har vi et ansvar for at hjælpe nogle af samfundets svageste. Det har vi gennem en årrække gjort blandt andet gennem samarbejdet med Kirkens Korshær, som sikrer, at vores hjælp når ud til dem, der har det største behov, siger communications & CSR Director i JYSK, Rune Jungberg Pedersen.

En donation, der vækker glæde
JYSKs donation er et af årets højdepunkter for Kirkens Korshær, hvis sociale arbejde centrerer sig om hjemløse og udsatte mennesker i Danmark. Og her sætter man stor pris på muligheden for at give varmen videre.

Chef for Kirkens Korshær, Helle Christiansen sætter ord på:

– JYSK giver os mulighed for at give den gave, vi har allermest brug for at give, når kulde, regn og slud gør vilkårene endnu sværere for hjemløse. JYSK har nu for fjerde år i træk sendt soveposer til vores hjemløse og udsatte brugere. JYSK har aldrig sagt nej, når vi er kommet med et ønske eller behov fra vores brugere. Det giver os en tryghed og vished om, at vi år efter år har mulighed for at møde vores brugere i det her helt grundlæggende behov. Brugerne er glade, og vi er glade. For donationen betyder, at vi kan koncentrere os mere om det, vi er bedst til: Vores omsorgsarbejde og at være der for vores brugere, slutter hun.

FAKTA: Hjemløshed i Danmark

Der findes 6431 hjemløse mennesker i Danmark. 77 % er mænd og 23% er kvinder, og 59% af hjemløse er psykisk syge. Cirka 10% af hjemløse er gadesovere.
Kilde: Hjemløshed i Danmark, VIVE 2019.

Kontakt:

Pressechef Jeanette Ellen Bauer tlf.: 52881800 email: j.bauer@kirkenskorshaer.dk

Kontakt, JYSK:
Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director JYSK, tlf. 52 19 97 53

Kontakt, Kirkens Korshær:
Jeanette Ellen Bauer, Kirkens Korshær, tlf. 52 88 18 00, j.bauer@kirkenskorshaer.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/jysk-sender-soveposer-til-hjemlose-og-udsatte-i-hele-landet?releaseId=13587417

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu