ANNONCE

PRM / Kæmpeedderkop i aktion ved Boxens facaderenovering

4. december 2018 10:17 | Af: Ritzau Info
 

Da Boxen skulle have facaden renoveret, kom en monsterstor edderkoppelift fra Horsens Lift i aktion. Deres ny Spider 330 Z har det største udlæg i hele Jylland, hele 19 meter, og løste problemet med den skrå facade.

Pressemeddelelse fra Horsens Lift A/S

Da Jyske Bank Boxen i Herning her i efteråret skulle have en stor facaderenovering, kunne der ikke bruges stillads. Så blikkenslagerfirmaet Søren Østergaard A/S havde brug for en superfleksibel kæmpelift. Der fandtes bare uhyre få lifte, der var store nok i Jylland, så direktør Esben Vernholt Jensen fra udlejningsfirmaet Horsens Lift tog en dyb indånding, et dybt greb i lommen og købte en Spider Z 330 bæltelift hos Falcon Lifts med hele 19 meter udlæg og en bæreevne på 80 kilo i kurven.

– Med liften var det nemt at komme til over hele facaden, der jo skråner og gør det umuligt at bruge stillads, fortæller direktør Søren Frederiksen, hvis medarbejdere er ved at lægge sidste hånd på facaden, inden vinteren sætter ind.

Nyprisen på “edderkoppen” er 1,2 millioner kroner, men Falcon havde som led i en byttehandel fået en let brugt Falcon Spider 330 Z retur fra England, som Horsens Lift kunne købe til en fornuftig pris.

– Vi havde været i dialog med Horsens Lift i et stykke tid, da der er mangel på den slags lifte til udlejning i Jylland. Øst for Storebælt er der mange. Alene i København kører der mindst 25 rundt. De er populære, fordi de har bælter. Det betyder, at de skåner flisebelægninger i gårdmiljøer, for eksempel. Og de kan arbejde inden døre, da de både kan køre på diesel og batteri, fortæller salgsdirektør Brian Falck Schmidt, Falcon Lifts.

Satser på kirker

Direktør Esben Vernholt Jensen er i dag tryg ved sin store investering og har allerede lagt planer for udlejningen.

– Jeg måtte da lige tænke over det, for det er en stor investering. Men Falcon overbeviste mig ved at fortælle, at de blev kimet ned af folk fra Jylland, der havde brug for bæltelifte med langt udlæg. Jeg kan da også allerede forestille mig, at der kommer en god efterspørgsel på den, blandt andet fra kirker. Den er meget velegnet til kirkekalkning, fordi den kan sprede sine fødder ud over gravpladserne uden at ødelægge dem, fortæller han.

Horsens Lift regner med, at den ny Falcon Spider 330 Z kommer hjem fra Herning og er i stald igen i starten af januar 2019.

Kontakt:

Esben Vernholt Jensen
Direktør, Horsens Lift A/S
(+45) 40 79 19 69
esben@horsenslift.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kaempeedderkop-i-aktion-ved-boxens-facaderenovering?releaseId=13565000

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu