ANNONCE

PRM / Kære P4 København

23. november 2020 13:51 | Af: Ritzau Info
 

I inviteres til årets sidste POP-UP kontor midt i et julehandlende Stenløsecenter tirsdag d. 24. november med Egedals borgmester, Karsten Søndergaard.

Pressemeddelelse fra Egedal Kommune

Egedals borgmester har i løbet af 2020 mødt borgerne i Egedal på det han kalder sit POP-UP kontor. Hele 10 gange har han flyttet kontoret væk fra rådshuset og til et sted forskellige steder i kommunen.

Det har givet en helt anden demokratisk debat med borgerne, som har, kunne få svar på lige præcis deres udfordring eller problem. Borgerne har spurgt borgmesteren om alt fra, cykelstier, børnepasning, arresthuse, bevoksning, biblioteker, pas, byggesager, osv. De har, kunne holde borgmesteren op på den førte politik og de beslutninger, som der er blevet truffet.

– Alle folkevalgte burde flytte kontoret ud til borgerne. Det giver en helt anden mulighed for at tale i øjenhøjde. De spørgsmål jeg har fået har været helt konkrete og personlige for den enkelte borger jeg har mødt. Har jeg ikke kunne svar på stående fod, så har vi samlet det op og er vendt tilbage med et svar. Alle skal have et svar, siger Karsten Søndergaard.

POP-UP kontoret i det julepyntede Egedalcenter er foreløbig det sidste i denne omgang.

– Det har jo været en stor succes. Mere end hundrede borgere har været forbi, også folk der har været meget utilfredse med mig og byrådet, Sådan skal det også være. Jeg tror man får det bedste resultat ved at møde både ris og ros ansigt til ansigt. Så har vi fået talt om problemet, og set om vi ikke kunne finde en løsning til gavn for alle.

Nu da initiativet har været en stor succes, håber Karsten Søndergaard at der vil komme ekstra mange for at runde dette års demokratiforsøg af.

– Corona har jo fyldt meget i år, men alligevel har borgerne fundet vej til de her arrangementer, jeg håber også at der her på årets sidste arrangement vil komme lige så mange besøgende med reelle problemer. Jeg er i hvert fald klar, siger Karsten Søndergaard.

Program:

· Kl. 10.00 – 14.30
· Egedal Centret 53b (lige oven over Café Egedal)
· Kaffe, Vand, Juice, Snacks
· Godt humør

Kontakt:

Borgmester, Karsten Søndergaard: 21795795

Pressetelefonen: 72596203

Kontakt:

Presseansvarlig Rasmus Øhlenschlæger tlf.: 72596203 email: raoh@egekom.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kaere-p4-kobenhavn?releaseId=13604937

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu