ANNONCE

PRM / Kan Solby befries fra sin udemokratiske viceborgmester?

17. november 2020 09:27 | Af: Ritzau Info
 

Jakob Martin Strids humoristiske og anarkistiske billedbog tilsættes en ordentlig dosis teatermagi, når den ‘Den utrolige historie om den kæmpestore pære’ har premiere i Skuespilhuset

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

I Solby har byens udemokratiske viceborgmester Kvist overtaget bystyret, efter at byens elskede borgmester JB er forsvundet.
Inden året er omme, vil Kvist opføre et nyt, stort og gråt rådhus i beton, der er så højt, at Solby bliver dækket af mørke.

Vennerne Mitcho og Sebastian modtager en flaskepost med et frø fra JB, som skriver, at han er fanget på en mystisk ø. Op af frøet vokser en kæmpestor pære, som vennerne sejler ud i verden i for at lede efter JB, så ro og orden kan genoprettes i Solby.

Skuespilchef Morten Kirkskov glæder sig til at kunne bygge videre på Det Kongelige Skuespils nye og faste tradition for at lave store familieforestillinger på Skuespilhusets Store Scene.

“Det Kongelige Skuespil har haft stor succes med familieforestillingerne Brødrene Løvehjerte og Halfdans Hokus Pokus.
Nu påhviler der os igen en stor opgave, når vi forvandler Strids populære fortælling til teater, og børnene skal være i samme rum som alle de elskede karakterer – og ikke mindst den kæmpestore pære.”

Den utrolige historie om den kæmpestore pære er en humoristisk fortælling, der demonstrerer, at hvis blot man møder verden med åbenhed, nysgerrighed og fællesskab, så skal man nok finde en løsning på problemerne.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære iscenesættes af Anders Lundorph og spiller fra 28/11 2020-17/1 2021 på Skuespilhusets Store Scene.

Læs mere om forestillingen HER.
Henvendelse om pressebilletter: presse@kglteater.dk

Kontakt:

PR- og presseansvarlig, skuespil og børneaktiviteter Annette Julie Berg tlf.: 40860003 email: ajbe@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kan-solby-befries-fra-sin-udemokratiske-viceborgmester?releaseId=13604400

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu