PRM / Kendte oplægsholdere gør fynske ledere klogere på det nye arbejdsliv

10. oktober 2018 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Lederne

Vores arbejdsliv ser anderledes ud, end det gjorde for bare få år siden. Vi lever længere end nogensinde, og vi forventes at skulle arbejde op til femten år længere end vores forældre og bedsteforældre gjorde. Vores samfund og arbejdsliv er i konstant forandring. Så hvordan udvikler man sig og holder sig konkurrencedygtig, når medarbejderne bliver ældre og ældre? Lederne Fyn vil i samarbejde med flere oplægsholdere forsøge at besvare netop dette spørgsmål på en konference den 6. november.

På konferencen kan deltagerne blandt andet høre et fælles oplæg fra kultursociolog Emilia van Hauen og fremtidsforsker Louise Opprud Jakobsen. De vil gå i dybden med, hvordan vi som ledere og medarbejdere kan blive ved med at være relevante og i den forbindelse, hvad lederens vigtigste egenskab er nu og i fremtiden.

Der vil også være oplæg fra executive coach og stifter af The Personal Business Plan, Stephen Bruyant-Langer, som vil give deltagerne gode råd til, hvordan man som leder holder sig opdateret og attraktiv på det nye jobmarked.

Deltagerne vil endvidere høre et oplæg af B. S. Christiansen. Med udgangspunkt i sit job som coach for professionelle teams, eliteidrætsudøvere og ledere fra toppen af dansk- og internationalt erhvervsliv vil han give deltagerne budskaber, pointer og værktøjer med hjem, som alle er yderst brugbare i et travlt arbejdsliv.

Afdelingsformand for Lederne Fyn Jerry Vinther siger:

– Vi skal have en øget opmærksomhed på work-life balance i et travlt arbejdsliv. Vi som ledere skal give rum og luft til vores medarbejdere og stole på, at de når det de skal nå. Hvis vi slipper lidt af kontrollen og giver plads til de forskellige måder at tilrettelægge sin work-life-balance på, så tror jeg vi vil opnå en bedre flow-oplevelse i vores arbejdsliv. Jeg ser meget frem til, at høre oplægsholdernes vinkel på emnet.

Konferencen finder sted på Odeon i Odense, tirsdag den 6. november klokken 13-16.30. Konferencen er rettet mod ledere på alle niveauer, og både medlemmer og ikke-medlemmer af Lederne er velkomne. Tilmelding kan ske på www.lederne.dk/konferencer.

Kontaktoplysninger:

Jerry Vinther
Afdelingsformand
Lederne Fyn
Tlf. 6165 6315
E-mail: jerry.vinther@lederne.dk

Emilie Sølling Hansen
Pressemedarbejder
Lederne
Tlf. 3283 3449
E-mail: esh@lederne.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/prm-kendte-oplaegsholdere-gor-fynske-ledere-klogere-pa-det-nye-arbejdsliv?releaseId=13552748

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu