ANNONCE

PRM / Kennedy kommer til Danmark

11. april 2018 14:40 | Af: Ritzau Info
 

Historisk besøg i Danmark, når Robert F. Kennedys datter, Kerry Kennedy, for første gang besøger landet i næste uge. Besøget er arrangeret af Amnesty International og Kongressen.

Pressemeddelelse fra Amnesty International Danmark

Der er lagt op til en historisk begivenhed af de helt store, når Danmark i næste uge får besøg af en af Kennedy-familiens vigtigste stemmer, nemlig Kerry Kennedy. 58-årige Kennedy er datter af den berømte Bobby Kennedy og chef for Robert F. Kennedy Center For Human Rights and Justice.

Det er Amnesty International og Kongressen.com, der i fællesskab er værter for Kerry Kennedys besøg, og både generalsekretær Trine Christensen og chefredaktør Anders Agner glæder sig over, at det er lykkes at få en kapacitet af den kaliber til landet.

“Kerry Kennedy har på fornemmeste vis videreført sin fars arbejde både inden for det politiske, det humanitære og det menneskeretlige. Hun er et levende bevis på, at de ting, hendes far stod for som ordentlighed, ansvarlighed og respekten for det enkelte menneskes rettigheder er lige så vigtige i 2018, som de var tilbage i 1968, da hendes far levede”, siger Trine Christensen, generalsekretær i Amnesty International.

Kerry Kennedy lander i København torsdag den 19. april og vil samme aften være at finde på scenen ved arrangementet ‘Ripples Of Hope’, som finder sted på Statens Museum For Kunst. Her vil hun fortælle om sin fars værdier både historisk og aktuelt, og hvorfor kunst og kultur er nøgleord i formidlingen af både politiske og menneskeretlige idealer.

Med på scenen den aften står to af Danmarks største skuespillere, nemlig Ghita Nørby og Lars Mikkelsen. Ghita Nørby vil præsentere en række monologer om kvindelige menneskeretsforkæmpere fra showet ‘Speak Truth To Power’, som i New York havde Meryl Streep som en af de bærende kræfter, mens Lars Mikkelsen vil fremføre en række af de digte, som Bobby Kennedy i sin tid refererede i sine største taler.

“Vi glæder os til at være værter for en fantastisk aften med både Kerry, Ghita og Lars på scenen. Bobby Kennedy talte i sin tid om ‘Ripples Of Hope’, og det tror vi også, at arrangementet den aften vil være med til at skabe”, siger Anders Agner, chefredaktør på Kongressen.com.

Kerry Kennedy skal foruden ‘Ripples Of Hope’ deltage i en konference på Københavns Universitet og være hovedtaler på Amnestys landsmøde i løbet af de godt to dage, hun besøger Danmark.

Kontakt:

Anders Agner, chefredaktør på Kongressen.com, telefon 25 21 35 75
Ole Hoff-Lund, pressechef i Amnesty International, telefon 26 83 81 84

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kennedy-kommer-til-danmark?releaseId=12633697

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu