ANNONCE

PRM / Ketobaseret kost er en livsstil – ikke en kur

20. februar 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Ambulanceredder og iværksætter Nicolai Varney er klar med en grundbog om den populære livsstil, hvor det at spise efter de såkaldte keto-principper er grundstenen. For få år siden vidste Nicolai Varney ikke selv, hvad keto var. I dag fylder det en stor del af hans hverdag.

Pressemeddelelse fra Turbine Forlaget A/S

Det var i arbejdet som ambulanceredder Nicolai Varney første gang stiftede bekendtskab med begrebet keto. Sammen med sin kollegaer havde han gentagne gange været på akutbesøg hos den samme familie, hvor et af børnene led af epilepsi og fik alvorlige krampeanfald. Ved det sidste besøg nævner moren, at de er begyndt på en keto-diæt, og det virker til at have en gavnlig effekt på anfaldene. Nicolai Varneys nysgerrighed blev vakt, og han satte sig for at undersøge principperne bag keto. Og det har han gjort så grundigt, at han nu er klar til at udgive en grundbog, der forklarer, hvad der ligger bag kostformen, der kendetegnes ved at spise få kulhydrater og store mængder af det sunde fedt. En kostform, der får fedtforbrændingen til at stige og for mange giver øget overskud og fysisk velvære.

Nicolai Varney har stiftet ketoliv.dk, hvor han hjælper andre, der gerne vil leve ketobaseret. Hans formål er at gøre det enkelt og nemt for dem, der gerne vil ændre livsstil. Fra sit arbejde med ketoliv.dk har han også hørt flere historier fra mennesker, der ved kostomlægningen har fået det bedre og fået bugt med forskellige sygdomme. Så nu hjælper Nicolai Varney andre mennesker, før de lander som patienter i ambulancen.

Bogen “Ketoliv” indeholder også 84 ernæringsberegnede opskrifter på lækre retter, hvor alt fra fisk, fjerkræ, lam og oksekød indgår sammen med masser af grøntsager og mælkeprodukter. Langt de fleste ingredienser er velkendte, men blot sat sammen på nye måder. Og så er kulhydraterne skiftet ud med alternativer, som når Nicolai Varney disker op med italienske kødboller med squashnudler.

Tag “Ketoliv” med i køkkenet, så er der garanti for velsmagende retter, der mætter og giver kroppen det bedste råstof at køre på.

Fakta om bogen:

Titel: Ketoliv – en grundbog om sundhed og vægttab med keto

Forfatter: Nicolai Varney
Forlag: TURBINE
ISBN: 9788740661804
Sidetal: 280
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udkommer d. 24. februar 2020

Kontakt:

PR og kommunikation Marie Jensby tlf.: 60548460 email: marie.jensby@turbine.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ketobaseret-kost-er-en-livsstil-ikke-en-kur?releaseId=13588429

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu