ANNONCE

PRM / Kiropraktor Skanderborg udvider

3. august 2020 15:23 | Af: Ritzau Info
 

Kun godt halvandet år efter at Lise Schou overtog Kiropraktor Skanderborg, har hun ansat en ny kiropraktor for at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter behandling.

Pressemeddelelse fra Høg Kommunikation

Fra 1. juli har Kiropraktor Skanderborg ansat Jeppe Mølgaard som ny kiropraktor.

Jeppe Mølgaard er uddannet fysioterapeut i 2009 og har efterfølgende været tilknyttet Fysioterapien Åboulevarden fra 2009 til 2015 og hos Silkeborg Rygcenter fra 2009 til 2011. Derefter valgte Jeppe Mølgaard at uddanne sig til kiropraktor på Syddansk Universitet i Odense, og han vendte derefter tilbage til Silkeborg Rygcenter 2016 til 2020.

Den 36-årige kiropraktor er også uddannet inden for ultralydsscanning, akupunktur og McKenzie-teknik. Lise Schou, indehaver af Kiropraktor Skanderborg, har tidligere arbejdet sammen med Jeppe Mølgaard, og han er nøje udvalgt ikke mindst på grund af hans høje faglighed og store alsidighed.

Ultralydscanning er et af de områder, som Jeppe Mølgaard bl.a. kommer til at arbejde med for bedre og mere præcist at kunne udrede sportsskader. Derudover har han gennem en periode arbejdet med individuel træning for professionelle ryttere i form af f.eks. en ridestilsanalyse, der giver rytteren en bedre holdning. Desuden er Jeppe Mølgaard konsulent for flere af de danske ungdomslandshold i ridning.

Hans mange kompetencer giver ham samtidig en naturlig rolle som bindeled mellem de kiropraktiske klinikker og Region Midtjylland for blandt andet at skabe kommunikation til andre faggrupper.

Han glæder sig til samarbejdet med Lise Schou og de øvrige medarbejdere på klinikken, hvor den tidligere ejer Jimmy Midtgaard fortsat arbejder på deltid som kiropraktor.

“Vi skal være dem, der varetager patienternes sundhed bedst,” siger Jeppe Mølgaard.

Kontakt:

Lise Schou, 86 51 01 55, kontakt@kiropraktor-skanderborg.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kiropraktor-skanderborg-udvider?releaseId=13597331

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu