ANNONCE

PRM / KL og LC rykker deadline for arbejdstidsforhandlinger

22. april 2020 10:09 | Af: Ritzau Info
 

På grund af coronakrisen rykker KL og Lærernes Centralorganisation deadline for forhandlingerne om en ny arbejdstidsaftale.

Pressemeddelelse fra KL

KL og LC har aftalt at rykke deadline for forhandlingerne om en ny arbejdstidsaftale til den 24. maj. Forhandlingerne startede den 5. marts og var berammet til at vare til senest den 27. april. Men mange nye og store opgaver i forbindelse med coronakrisen hos begge parter har gjort det vanskeligt at nå deadline.

Forhandlingerne er en del af den aftale, parterne indgik ved forliget om OK18. Målet med forhandlingerne er at indgå en ny arbejdstidsaftale for lærerne.

Coronakrisen har dog gjort det nødvendigt for begge parter at bruge mange kræfter på at håndtere situationen, herunder i forbindelse med genåbningen, ligesom krisen også har ændret vilkårene for de interne processer. Og selvom der løbende har været forhandlinger som planlagt, er parterne enige om, at der på grund af de helt ekstraordinære omstændigheder er behov for mere tid.

Kontakt:

KL’s pressetelefon: 3370 3333

Danmarks Lærerforenings pressetelefon: 26 77 62 45

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kl-og-lc-rykker-deadline-for-arbejdstidsforhandlinger?releaseId=13592154

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu