ANNONCE

PRM / Klar til ny salgs-storm: Huse i genbrugspap hitter på Smukfest

2. marts 2020 14:09 | Af: Ritzau Info
 

SMUKT GENBRUG: Ejendomsmæglerkæden home sælger igen i år de mest bæredygtige festivalboliger på årets Smukfest – nemlig i genbrugspap, der ender som toiletpapir efter festivalen. Salget starter 3. marts kl. 10.00, og paphusene i ‘home Sweet home’-lejren var udsolgt på under en time sidste år.

Pressemeddelelse fra home a/s

Du skal være hurtig ved tasterne, hvis du vil flytte ind i et af de nyeste tiltag på årets Smukfest: ‘home Sweet home’-lejren med 250 paphuse – hver med plads til to personer.

Smukfest og ejendomsmæglerkæden home kunne nemlig melde udsolgt efter kun 56 minutter sidste år.

“Vi har aldrig solgt så mange huse på så kort tid, så vi er selvfølgelig klar igen i år, ” siger marketing- og kommunikationschef Mikkel Braae-Andersen i home-kæden.

Boligpræsentation: Det er 3,3 kvm. festival-liebhaveri!

Med et home Sweet home-paphus har du en helt unik mulighed for at flytte ind i en bæredygtig festivalbolig til Smukfest 2020. Placeringen er i top med bare fem minutters gang til Sherwood og resten festivalpladsen. Beliggenheden er en ren 5’er. Se link og den fulde boligpræsentation af de 250 paphuse herunder.

Festivalgæsterne har taget godt imod husene i det brune bygningsmateriale, genbrugspap.

“Vi har en verden, der svømmer i plastik, så det er kun skønt, at vi kan være med til at sælge festivalboliger med god samvittighed, ” siger Mikkel Braae-Andersen og fremhæver, at pappet fra husene efter festivalen indgår i en grøn cyklus, nemlig som toiletpapir til næste års gæster.


Værter hjælper med plads og panodil

home er sponsor og vært for Smukfest 2020 – og det er kombinationen, der tæller. Det handler ikke kun om at have sit logo på husene.

Værter fra home-butikker i hele landet kommer nemlig til Skanderborg for at hjælpe og hygge om gæsterne i lejren.

“Vi er ejendomsmægler for alle, der flytter – og vi er vant til at vise frem og få folk godt hjem, men det er alligevel en meget unik og anderledes oplevelse pludselig at være vært for 500 festivalgæster. Det er sjovt, hyggeligt og selvfølgelig også lidt hårdt i de sene timer, men vi er 100 % klar til at give vores energi-tilskud til en fantastisk festival-oplevelse, ” siger Mikkel Braae-Andersen og fremhæver, at den fælles oplevelse også er noget, der indadtil samler home som arbejdsplads og mæglerkæde.

Værter fra home står i ‘home Sweet home’-receptionen – klar 24 timer i døgnet til at hjælpe folk godt på plads i festivallivet. Eksempelvis er der musik og konkurrencer eller panodil og en ‘nødcola’ – alt efter hvad det festende Smukfest-folk trænger til.

Smukfest 2019 var en af de mere våde årgange, og det gjorde selvfølgelig, at paphusene blev testet godt og grundigt. De fleste holdt uden problemer vandet ude, og de ganske få huse, der fik vand ind, blev hurtigt udskiftet med et nyt eller en ny adresse.


Mere genbrug i den sidste ende

Også i år er home og Smukfest klar til at udbedre eventuelle bygningsskader eller sørge for hurtig genhusning.

“Vi har ekstra huse med igen i år, så ingen kommer til at gå våde i seng, hvis det står til os. Vi glæder os over den gode stemning, der var i lejren. Det bliver uden tvivl lige så godt i år, ” siger partnerskabsansvarlig Allan Baunsgaard fra Smukfest.

Smukfest har en lang tradition for at trække ‘legekammerater’ med ind i festivalløjerne – og ejendomsmæglerkæden home er med for 2. gang.

Boligpræsentation: Det er 3,3 kvm. festival-liebhaveri

Med et home Sweet home-paphus har du en helt unik mulighed for at flytte ind i en bæredygtig festivalbolig til Smukfest 2020. Placeringen er i top med bare fem minutters gang til Sherwood og resten festivalpladsen. Beliggenheden er en ren 5’er.

Det er et typehus, ja, men hvilken type!!! Det nemlig er lavet i pap – lige i Skovlundens ånd. På dette område fester vi ekstra samvittighedsfuldt og kærligt – overfor hinanden og miljøet.

Der er dør og et udluftningsvindue i dit paphus, og det er ideelt for to personer.

Papteltet er selvfølgelig testet til at klare en Smukfest. Du sætter selv dit hus op ved ankomst. Det tager få minutter, så er der rejsegilde – det er en hyggelig måde at starte festivalen på. Og så kan du også se frem til en uge i en skøn bolig med minimalt vedligehold.

Når du forlader pladsen, kan du med et snuptag makulere dit paphus. Så er der dejlig toiletpapir til folket i 2021! På den måde minimerer vi både affaldsmængden og din oppakning hjemmefra.

Paphuset er delvist møbleret, og der medfølger luftmadras til 2 personer med dit home Sweet home-paphus.

Paphuset måler 2,20m i dybden, 1,50m i bredden og 1,30m i højden. Det er 3,3 kvm. festival-liebhaveri, hvis du spørger os.

Køb nu, før det er for sent. Salget starter 3. marts 2020 kl. 10.00: https://smukshop.dk/boformer2020/paphus_2020

Kontakt:

For yderligere kommentarer:

Smukfest:
Allan Baunsgaard
Partnerskabsansvarlig
Skanderborg Festivalklub
+45 2171 9324

home:
Mikkel Braae-Andersen
Marketing- og kommunikationschef
home a/s
22470010

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/klar-til-ny-salgs-storm-huse-i-genbrugspap-hitter-pa-smukfest?releaseId=13589172

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu