ANNONCE

PRM / Klimapositiv burgerkæde etablerer sig Hovedbanegården.

3. juli 2019 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Svenske Max Burger åbner ny restaurant på Københavns Hovedbanegård og det er den 4. restaurant i Danmark.

Pressemeddelelse fra Max Burgers

Efter den første Max restaurant åbnede i 2013, er burgermarkedet i både hovedstaden og resten af landet kun gået fremad. På trods af mange nye konkurrenter, er det lykkes Max Burger at ekspandere og øge sin kundebase i Danmark. Det er der to forklaringer på – den ene er, at smagen og kvaliteten af mange vurderes til at være bedre end de nærmeste konkurrenter (vandt blindtest i direkte tv i TV2) – og den anden, er kædens fokus på et klimavenligt menukort, hvor man som første restaurantkæde allerede i 2008 begyndte at klimamærke sin menu. Max har også mange flere veganske burgere end andre kæder – og tog i 2018 endnu et stort bæredygtigt skridt og blev som verdens første fødevarevirksomhed klimapositiv. Det betyder, at man binder mere CO2 ved at plante træer, end det hele værdikæden aftrykker. Træerne optager 110% af det der aftrykkes.

— Max Burger er en spændende ny samarbejdspartner for os på Hovedbanegården. Med deres klimavenlige profil og fokus på den gode smag tror vi på, at de kan være endnu et attraktivt tilbud til vores kunder, udtaler Jes Transbøl, underdirektør i DSB Ejendomme.

Max Burger flytter ind i DSBs nuværende medarbejderkantine på Hovedbanegården. Det smukke lokale har tidligere huset et supermarked, en biograf og før det ventesal for 2. og 3. klasses passagerer.

— Vi glæder os rigtigt meget til at åbne i dette fantastiske lokale på Hovedbanegården. Det er en drømmebeliggenhed, som vi forventer os meget af og vi vil gøre vores yderste for, at skabe nogle hyggelige og effektive rammer for de mange gæster, det bruger Hovedbanegården, udtaler Jesper Panduro og Michael Raffnsøe, partnere i We Love Burgers A/S, som er masterfranchisetager for Max Burger i Danmark.

Max Burger åbner på Hovedbanegården i efteråret.

Kontakt:

We Love Burgers A/S:
Michael Raffnsøe, partner
M: 40 38 05 04.
E: michael.raffnsoe@max.dk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/klimapositiv-burgerkaede-etablerer-sig-hovedbanegarden?releaseId=13576342

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu