ANNONCE

PRM / Klimavenligt, københavnsk taxiselskab kører til Aarhus

30. oktober 2020 07:16 | Af: Ritzau Info
 

Viggo, taxiselskabernes nye klimavenlige alternativ, kører efter et godt år i København videre til Aarhus. Fredag d. 13. november kan aarhusianerne finde fem Viggo-biler i bymidten, og allerede i denne weekend er der ture til en flad 20’er.

Pressemeddelelse fra viggo

Viggo kalder sig selv for en mobilitetsvirksomhed, for de er med egne ord mere, end hvad man typisk forbinder med et taxiselskab:

“Viggo adskiller sig fra det mere traditionelle taxiselskab ved at forene moderne teknologi og klimabevidsthed. Vi har ingen telefoncentral, og vi har ingen forurenende dieselbiler. Til gengæld har vi en brugervenlig app og nul-emissionsbiler – altså elbiler, som til en god, fast pris kører en stigende kundegruppe fra A til B”, siger CEO i Viggo Kenneth Herschel.

Den stigende kundegruppe, som indtil videre hovedsageligt har været bosiddende i Storkøbenhavn, bliver nu udvidet til også at tælle de klimabevidste aarhusianere.

Aarhus – Danish for Progress

Aarhus har i mange år viftet med flaget for at være en europæisk foregangsby, og lige præcis den progressive attitude vil Viggo gerne være en del af:

“Aarhus imponerer på mange måder, men især deres mål og ambitioner om at være CO2-neutral i 2030 gør, at byen matcher alt, hvad vi i Viggo tilsvarende ønsker for fremtiden. Transport fylder omtrent en tredjedel af Danmarks samlede CO2-forbrug, og derfor giver Viggos elbiler i byen rigtig god mening”, siger Kenneth Herschel.

Viggo lancerer i Aarhus med fem elbiler den 13. november, og inden udgangen af 2020 er målet at have ti biler på de aarhusianske gader. Bilerne er primært Tesla Model 3 og Jaguar I-PACE, da det er de elbiler, der har længst rækkevidde og derfor også giver den bedste økonomi for de nye vognmænd.

“Og så er de biler da også at foretrække for kunderne – for hvem vil ikke gerne køre på business class til economy-pris”, indskyder Kenneth Herschel med et glimt i øjet.

Viggo går efter erhvervssegmentet

Foruden ny teknologi og service er netop elbilen det bærende fundament for Viggo, og efter et års erfaring fra det københavnske marked ser CEO i Viggo, Kenneth Herschel, også – på grund af bilflåden – fortsat optimistisk på fremtiden i Aarhus:

“Vi ser en stor efterspørgsel på et klimafordrende alternativ på det område, som kaldes persontransport – fra både privatkunder og virksomheder. Især oplever vi, at grønne, bæredygtige tech-løsninger som Viggo, har de store erhvervsvirksomheders interesse.”

Også derfor har Viggo et øget fokus på erhvervssegmentet og med mere end 40 virksomhedsaftaler i København og omegn, håber mobilitetsvirksomheden på flere bæredygtige samarbejdsaftaler i Aarhus, hvor 8000-omegn nu også kan se frem til at implementere klimabevidst mobilitet for deres medarbejdere og derved spare 85 g. CO2 pr. kilometer sammenlignet med en typisk dieseltaxi.

Vi ses ved åen – og så mange andre steder

Viggo’s ambitioner på det skandinaviske marked er høje. Inden udgangen af 2021 vil de være i fem skandinaviske byer, og Aarhus er et naturligt næste skridt efter København i deres ekspansion:

“Vi glæder os til, at en masse klimabevidste aarhusianere downloader Viggo-appen d. 13. november – jeg tror, der er mange”, slutter Kenneth Herschel af.

Man skal dog ikke vente så længe. Allerede i dag og i morgen kører to biler testkørsel i Aarhus, og du kan køre med mellem klokken 15 og 02 fredag d. 30.10 og mellem klokken 12 og 02 lørdag d. 31.10 til kun 20 kroner i introduktion.

Hent appen på get.viggo.com/apr

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/klimavenligt-kobenhavnsk-taxiselskab-korer-til-aarhus?releaseId=13603433

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu