PRM / Køkkendirektør i Esbjerg og Vejle takker af

12. juli 2018 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Invita i Esbjerg og Vejle har netop fået nye ejere, da ejerleder Per Villumsen har overdraget køkkenbutikkerne til tre medarbejdere og en økonomiansvarlig udefra. Butikkerne er i topform med tredobling af omsætningen på fem år.

Pressemeddelelse fra Invita Køkkener A/S

Tilbage i 2013 satte Per Villumsen sig i direktørstolen hos to markante køkkenbutikker, Invita i Esbjerg og Vejle. Men nu har den 67-årige køkkenmand valgt at overdrage butikkerne til fire andre og fokusere på sin private konsulentvirksomhed.

– Det er et fint tidspunkt for mig at overdrage butikkerne på, og jeg vil tillade mig at drosle lidt ned og koncentrere mig om at drive en konsulentvirksomhed, hvor jeg vil koncentrere mig om at hjælpe mindre virksomheder med de udfordringer, man typisk har som en lille virksomhed. Det kunne for eksempel være rejsning af kapital, forretningsudvikling omstruktureringer, interim ledelse og generationsskifte, siger Per Villumsen, der til daglig bor i Støvring i Nordjylland med sin kone.

De fire nye ejere er Fritz Sørensen, Hans Henrik Sørensen, Per Sørensen og Ove Nielsen. Tre af dem er tidligere ansatte fra Vejle eller Esbjerg og har derfor mange års erfaring med driften af de to butikker.

Tredoblet omsætning

De nye ejere overtager butikkerne i storform, som Per Villumsen sammen med medarbejderne har formået at tredoble omsætningen for i løbet af de fem år, han har haft butikkerne. Og der kommer umiddelbart heller ikke til at ske de store ændringer med organisationen, fordi der kommer nye ejere.

– De vil stå for hvert deres ansvarsområde, men overordnet vil de fortsætte med samme fremgangsmåde i begge butikker. En stor del af succesen skyldes et professionelt og intensivt fokus på erhvervsområdet, og det kommer til at fortsætte fremover, siger Per Villumsen, der pointerer, at butikkerne har erhvervsaktiviteter i området fra Aarhus i nord til Esbjerg i vest og København i øst.

– Fritz, Hans Henrik og Per har været bærende kræfter i den vækst, som butikkerne har oplevet, og med deres mangeårige brancheerfaring og Oves talforståelse er jeg sikker på, det kommer til at fortsætte, fortsætter han.

Per Villumsen har en lang karriere i IT-branchen bag sig, hvor han blandt andet har ledet store outsourcing-projekter for den amerikanske gigant IBM’s danske storkunder. Det var derfor lidt af et spring til køkkenbranchen, men for nordjyden var det et stort ønske at prøve livet som selvstændig, og i den ligning passede de to køkkenbutikker godt ind.

Ud over sin kone har Per Villumsen også en datter, der netop er færdiguddannet som cand.merc. hos universitetet i Aarhus.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kokkendirektor-i-esbjerg-og-vejle-takker-af?releaseId=13195722

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu