ANNONCE

PRM / Kokain og kaos – et ærligt og unikt portræt af fodboldspilleren Ken Ilsø

19. oktober 2020 13:18 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Den 27. januar 2019 får 32-årige Ken Ilsø et opkald, der ændrer hans karriere. Han er testet positiv for stoffet benzoylecgonin, som findes i kokain.

Ken er på daværende tidspunkt professionel fodboldspiller i den australske klub Adelaide United. Bag ham ligger en blandet karriere,hvor han b.la. har været talent i hollandske Heerenveen, Superligaprofil i SønderjyskE, udtaget til landsholdet, problembarn i Bundesligaen og kæmpe stjerne i malaysisk fodbold.

Da Ken Ilsø afslutter opkaldet, ved han, at hans karriere er slut. Han får en dopingkarantæne på to år, hvilket betyder, at han intet må have med officielle sports- eller idrætsforeninger at gøre. Han må ikke engang have et fitness-abonnement.

I podcasten ‘Friløber’ folder Ken Ilsø sin historie ud over seks afsnit. Det er et unikt og ærligt indblik i de op- og nedture en professionel fodboldspiller kan komme til at opleve i løbet af karrieren. Ken inviterer os ind i omklædningsrummet, tager os med på nogle af verdens største stadions og ikke mindst ind i den ensomhed man kan opleve som udlandsprofessionel.

Ken Ilsø blev i Superligaen kendt som en rapkæftet persona og i ‘Friløber’ får han lov til at udfolde sine talegaver. I løbet af podcasten tager han ud og besøger sin ungdomstræner, sin sportsdirektør i SønderjyskE, Jacob “Gaxe” Gregersen, sin mentaltræner og sin nærmeste familie for at forsøge at forstå, hvem han er som menneske og som spiller – og ikke mindst hvordan det kunne gå så galt, som det gjorde, da det hele sluttede i Australien.

Podcasten udgives af Oddset Podcast, og kan høres i din foretrukne podcasttjeneste fra 21.oktober 2020.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kokain-og-kaos-et-aerligt-og-unikt-portraet-af-fodboldspilleren-ken-ilso?releaseId=13602575

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu