PRM / Kom til Åbent Hus på Campus Holstebro

4. juni 2018 09:14 | Af: Ritzau Info
 

Onsdag den 13. juni kl. 17.00-18.00 holder Campus Holstebro Åbent Hus, hvor du kan møde VIAs uddannelser til lærer, produktionsingeniør, bygningskonstruktør, sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut, socialrådgiver og pædagog.

Pressemeddelelse fra VIA University College

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?

Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Til Åbent Hus på Campus Holstebro onsdag den 13. juni kan du møde nogle af de nuværende studerende og få en snak med dem om livet som studerende. Der er også mulighed for at stille spørgsmål om adgangskrav og optagelse til uddannelsernes studievejledere, og du kan få en rundvisning på campus.

Følgende uddannelser hører til på Campus Holstebro: Bygningskonstruktør, ergoterapeut, fysioterapeut, lærer (Nørre Nissum) eller (Holstebro), produktionsingeniør, pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske.

Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 5. juli kl. 12.00 gennem kvote 1.


Fakta om Åbent Hus

Tid: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 17.00-18.00

Sted: VIA University College

Gl. Struervej 1

7500 Holstebro

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kom-til-abent-hus-pa-campus-holstebro?releaseId=12976491

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu