PRM / Kom til Åbent Hus på Campus Randers

4. juni 2018 09:22 | Af: Ritzau Info
 
Del:

Tirsdag den 12. juni kl. 15.00-16.30 holder Campus Randers Åbent Hus, hvor du kan møde uddannelserne til lærer, pædagog, sygeplejerske og psykomotorisk terapeut. Desuden kan du få info om forberedelseskursus for indvandrere og flygtninge (FI-kursus).

Pressemeddelelse fra VIA University College

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?

Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Til Åbent Hus på Campus Randers tirsdag den 12. juni kan du møde nogle af de nuværende studerende og få en snak med dem om studielivet.

Søg ind i kvote 1 senest 5. juli
Der er også mulighed for at stille spørgsmål om adgangskrav og optagelse til uddannelsernes studievejledere. Du har desuden mulighed for at få en rundvisning på Campus Randers og se blandt andet undervisningslokaler og kantine.

Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 5. juli kl. 12.00 gennem kvote 1.

Psykomotorikuddannelsen optager udelukkende studerende gennem kvote 2, hvor deadline er 15. marts kl. 12.00.

Forberedelseskursus for indvandrere og flygtninge (FI-kursus) modtager løbende ansøgninger og holder samtaler indtil opstart 5. september 2018.


Fakta om Åbent Hus

Tid: Tirsdag den 12. juni 2018 kl. 15.00-16.30

Sted: VIA University College

Jens Otto Krags Plads 3

8900 Randers C

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kom-til-abent-hus-pa-campus-randers?releaseId=12976571

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu