PRM / Kom til Åbent Hus på Campus Viborg

4. juni 2018 09:30 | Af: Ritzau Info
 

Tirsdag den 12. juni kl. 19.00-21.00 holder Campus Viborg Åbent Hus, hvor du kan besøge VIAs uddannelser.

Pressemeddelelse fra VIA University College

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?

Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Til Åbent Hus på Campus Viborg tirsdag den 12. juni kl. 19.00-21.00 kan du møde nogle af de nuværende studerende og få en snak med dem om livet som studerende.

Hver uddannelse vil være repræsenteret med en workshop, hvor du kan se og afprøve elementer fra uddannelsen. Her vil studerende give dig et blik ind i studiet og fortælle om hvordan det er, at være studerende på Campus Viborg – i og uden for undervisningslokalerne!

Søg ind i kvote 1 senest 5. juli
Der er også mulighed for at stille spørgsmål om adgangskrav og optagelse til Studievalg, der vil være til stede på Campus Viborg denne aften.

Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 5. juli kl. 12.00 gennem kvote 1.

På Campus Viborg kan du møde uddannelserne til administrationsbachelor, pædagog, pædagogisk assistent, sygeplejerske samt forskellige animationsuddannelser.

Fakta om Åbent Hus

Tid: Tirsdag den 12. juni 2018 kl. 19.00-21.00.

Sted: VIA University College

Prinsens Alle 2

8800 Viborg

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kom-til-abent-hus-pa-campus-viborg?releaseId=12976670

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu