ANNONCE

PRM / Kombardo Expressen indtager Sjælland

5. november 2020 10:05 | Af: Ritzau Info
 

Kombardo Expressen indtager nu Sjælland. Molslinjens succesfulde buskoncept med ruter mellem København og en række jyske byer bredes nu ud med sjællandske ruter til Aarhus fra Helsingør, Hillerød, Roskilde og Holbæk.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Molslinjens buskoncept Kombardo Expressen, der udføres i et tæt samarbejde med Herning Turist, får nu flere stop i det sjællandske. Ekspresbusserne kommer til at køre mellem Aarhus og Helsingør, Hillerød, Roskilde samt Holbæk.

Kombardo Expressen begyndte som en lynrute mellem Aarhus og København med stop på Molslinjens færger over Kattegat. Den rute kører op til 30 afgange om dagen. Siden er Aalborg, Viborg, Rønne, Randers, Holstebro, Herning og Silkeborg kommet til.

“I en tid med corona er det et privilegium at kunne udvide Kombardo Expressens rutenet. Kombinationen af bus og færge er blevet taget virkeligt godt imod, og modsat andre transportformer ser vi kun en mindre reduktion i trafikken. Derfor har vi mod på at udvide vores busservice”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

I første omgang vil der være fire daglige ture på ruten med afgang morgen og aften. Én bus begynder turen mod Aarhus i Helsingør, og en anden bus begynder turen til Helsingør i Aarhus – og så går begge ture tilbage med stop i de nye sjællandske byer og et stop på Molslinjens færger over Kattegat.

Der kan dog hurtigt sættes flere busser ind, så snart interessen viser sig – formentlig allerede til foråret.

“Vi har hele tiden stort fokus på tryghed og sikkerhed på bus og færger. Det har gjort bussen til et reelt alternativ til de store transportører på rejserne mellem Jylland og Sjælland”, siger Jesper Skovgaard.

Billetter til de nye sjællandske byer er tilgængelige på Kombardo Expressens hjemmeside. Første tur køres den 27. november 2020.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kombardo-expressen-indtager-sjaelland?releaseId=13603674

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu