PRM / Kombardo Expressen kommer til Aalborg

1. maj 2018 11:20 | Af: Ritzau Info
 

Kombardo Expressen kommer nu til Aalborg. Den succesfulde lynbus har siden sommer sendt tusindvis af gæster mellem Aarhus og København, og nu sættes der busser ind på en ny direkte rute mellem Aalborg og København.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Kombardo Expressen er et samarbejde mellem færgerederiet Molslinjen og Herning Turist. Busruten blev sat i drift sommeren 2017 og blev på ganske kort tid en succes. På bare et halvt år gik ruten fra at køre 44 afgange ugentligt til hele 150 afgange om ugen.

“Vi vidste godt, at en direkte rute mellem Aarhus og København havde potentiale, men vi blev alligevel nok lidt overraskede over, hvor positiv modtagelsen var”, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressens succes fik flere byer til at henvende sig om muligheden for nye ruter – og særligt fra én by kom der mange opfordringer.

“Vi har hørt fra mange nordjyder, som gerne vil have Kombardo Expressen til Aalborg. Faktisk hørte vi fra så mange, at vi hurtigt kunne se, at der ville være muligheder i at tage bussen med til Nordjylland”, siger Ronny Gasbjerg, direktør i Herning Turist.

Kombardo Expressen skal køre to ture frem og tilbage torsdag til mandag mellem Aalborg og København uden stop på vejen på nær den pause, som færgeturen mellem Aarhus og Odden byder på. Det betyder, turen kan klares på cirka fire timer og 45 minutter.

Prisen begynder ved 139 kroner, og salget starter 2. maj. Første tur køres den 17. maj.

Lynbuskonceptet skal også med til Bornholm, når Molslinjen den 1. september 2018 overtager besejlingen af øen. Her skal bussen køre mellem Rønne og København uden andet stop end det på Bornholmslinjens færge.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kombardo-expressen-kommer-til-aalborg?releaseId=12748854

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu