ANNONCE

PRM / Kommunens nødberedskab er aktiveret

12. marts 2020 13:45 | Af: Ritzau Info
 

Nødberedskabet som følge af coronavirus får store konsekvenser på samtlige områder i kommunen

Pressemeddelelse fra Fredensborg Kommune

Kommunen har iværksat et omfattende nødberedskab som følge af udbredelsen af coronasmitte. Det har omfattende konsekvenser på samtlige områder i kommunen.

“Vi har iværksat et nødberedskab, som uundgåeligt får store konsekvenser for rigtig mange borgere, men jeg håber og tror på, at der er bred forståelse for nødvendigheden heraf. Vi søger så vidt muligt at beskytte vores svageste medborgere, så både de og deres familier kan være trygge i dagligdagen på trods af den alvorlige situation”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, og tilføjer:

“Jeg vil derudover opfordre til, at man kun kontakter kommunens medarbejdere, hvis det er tvingende nødvendigt, da vores ressourcer i denne situation er skarpt prioriteret til de borgere og funktioner, som har størst behov. Samtidig er det vigtigt, at man løbende holder sig orienteret via kommunens hjemmeside og myndighedernes centrale hjemmeside www.coronasmitte.dk”.

Kontakt:

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kommunens-nodberedskab-er-aktiveret?releaseId=13589898

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu