PRM / Kongens fald får verdenspremiere i Det Kongelige Teater

22. oktober 2018 07:01 | Af: Ritzau Info
 

Danskernes absolutte yndlingsroman på scenen for første gang nogensinde

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Det er et lille stykke Danmarkshistorie, der skrives lige nu på Det Kongelige Teater. 16. november er der nemlig noget så sjældent som verdenspremiere på Johannes V. Jensens romanklassiker, Kongens fald. Aldrig før har den dragende fortælling om Mikkel Thøgersen været dramatiseret til scenen, så der er naturligt store forventninger til romanen, der af danskerne blev kåret som det 20. århundredes bedste danske af Berlingskes læsere.

Eksplosivt teater

Prøverne er i fuld gang i Skuespilhuset, hvor den spanske succesinstruktør Carlus Padrissa sammen med musikere, skuespillere, akrobater og mange flere forbereder sig til premieren. Iscenesættelse bliver eksplosiv, voldsom, poetisk og meget fysisk, så ud over Johannes V. Jensens smukke sprog forkæles publikum også med visuelle lækkerier fra øverste hylde.

Oplev blandt andre: Joen Højerslev (også aktuel i sæson 2 af DR’s successerie Herrens veje), Maris Rossing, Peter Christoffersen, Lila Nobel og mange flere.

Der vil være gode interview-, video- og fotomuligheder fra prøvesale og scene de kommende uger.

Læs mere om forestillingen HER

Kontakt:

PR og presseansvarlig, skuespil Christian Bækholm tlf.: +45 20149646 email: chba@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kongens-fald-far-verdenspremiere-i-det-kongelige-teater?releaseId=13562337

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu