ANNONCE

PRM / Kontanter: Nokas Værdihåndtering gennemfører planlagt generationsskifte

23. oktober 2020 15:49 | Af: Ritzau Info
 

Nokas Værdihåndtering gennemfører et planlagt generationsskifte og gør sig klar til ny fase, der skal tage virksomheden til næste niveau. Vicedirektør og finansdirektør Anders Gaba udnævnes som adm. direktør for selskabet og nuværende adm. direktør Peter Junge bliver adm. direktør for sikkerhedsselskabet Nokas Teknik, hvor der forventes øget vækst.

Pressemeddelelse fra Nokas

Med afrundingen af 2020
Vicedirektør og finansdirektør Anders Gaba, som har været i Nokas siden 2018 udnævnes til adm. direktør for Nokas Værdihåndtering. Dette har været en del af den langsigtede strategi og et planlagt generationsskifte. Anders Gaba har siden 2018 været ansvarlig for at drive værdihåndteringen og strategien mod et tættere samarbejde med banksektoren; et område hvor Nokas det seneste år har øget væksten betragteligt og som med flere både store og mindre kontrakter på vej har sikret en succesfuld eksekvering af vækststrategien. Innovation gennem udvikling af konceptet KONTANTEN m.v. har bragt Nokas i en førerposition på det danske marked.

“Jeg ser frem til at drive Nokas Værdihåndtering videre. Vi står et godt sted nu, som bygger på et solidt fundament, og vi går en meget spændende tid i møde. Med nye store aftaler på vej, bliver vi en endnu stærkere spiller på markedet, som skal sikre værdiskabelse for alle parter. Den opgave glæder jeg mig til at løfte sammen med alle de dygtige og kompetente kollegaer hos Nokas. Vi fortsætter den nuværende strategi, med innovativ produktudvikling til gavn for vores kunder og ejer,” udtaler nyudnævnte adm. direktør.

Forventer vækst i sikkerhedsbranchen
Peter Junge, nuværende adm. direktør for Nokas Teknik & Værdihåndtering, har gennem næsten ti år skabt en professionel, robust virksomhed, hvor begge forretningsområder er anerkendte specialister i branchen. Peter Junge sætter sig nu i stolen som adm. direktør for Sikkerhedsselskabet. Dén del af forretningen, som er specialiseret i skræddersyede løsninger inden for bl.a. alarmanlæg, adgangskontrol og videoovervågning, og som har et tæt samarbejde med politi og myndigheder. Peter Junge er klar til at styrke området med øget fokus på teknikken og med en vækststrategi, som han skal bruge den kommende tid på at udforme. Nokas Teknik fortsætter med at implementere intelligente løsninger inden for bl.a. sikkerhedsinstallationer omkring ATM’er, som er ét af flere steder, hvor der allerede er skabt store synergier.

“Det er ganske vist med et strejf af vemod, at jeg siger farvel til det ene forretningsben og til en samlet virksomhed, som jeg synes, at vi gennem de seneste år har professionaliseret og fremtidssikret gennem innovative tiltag, investeringer og certificeringer. Men jeg ser derfor også to stærke forretningsområder, som er klar til at stå på egne ben. Jeg oplever helt klart en branche med mange muligheder, og jeg forventer, at vi i den kommende tid kan styrke teknikselskabet med en solid vækststrategi. Det arbejde glæder jeg mig til at kunne fokusere al min tid på,” siger Peter Junge, der understreger, at de to virksomheder fortsætter det tætte samarbejde.

Kontakt:

Anders Gaba
Anders.Gaba@nokas.com
Mobil: 23293948

Peter Junge
peter.junge@nokas.dk
Mobil: 41370171

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kontanter-nokas-vaerdihandtering-gennemforer-planlagt-generationsskifte?releaseId=13603016

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

Mange af disse har at gøre med at få rengjort forskellige dele af huset eller renset dine køkkenmaskiner og hårde hvidevare. Det kan være svært at huske det hele, særligt de ting, som ikke ligefrem er synlige i hverdagen. I det følgende kan du derfor læse om tre ting, som mange boligejere glemmer at få rengjort, netop fordi det ikke er nemt at se, at de behøver rensning, før det potentielt er for sent.

Emhætten

Emhætten er noget mange glemmer at få renset. Nærmere bestemt er det emhættefiltret, der kræver rengørng en gang imellem. Du behøver ikke at gøre andet end at tage filtret ud og rense det med varmt vand eller give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, men alligevel noget man ofte glemmer, fordi filtret ikke er til at se medmindre, du stikker hovedet ind under emhætten. Det kan dog ende med, at der går mug i filtret, hvilket i værste tilfælde kan være sundhedsskadeligt eller brandfarligt. Kommer det så vidt, bliver hele emhætten ofte nødt til at blive skiftet. Derudover kan et beskidt filter resulterer i, at der drypper uhygiejniske væsker fra emhætten ned i den mad, du er ved at lave. Det er altså en god idé at få det renset regelmæssigt.

Tagrender

En anden ting som husejere ofte glemmer, er at få renset tagrenden, fordi det ikke er nemt at se, hvor beskidt den er uden at kravle op på en stige. Her ophobes grannåle, blade, mos og andet skidt over tid. Hvis det ikke renses jævnligt, kan det resulterer i, at regnvand og smeltevand ikke frit kan løbe gennem tagrenden, hvilket i værste fald kan skade husets sokkel. Du kan forsøge dig med at rense tagrenden selv, men hvis du ikke har evnerne, tiden eller udstyret til dette, er den bedste løsning oftest at bestille professionelle til at foretage tagrenderens. På den måde sikrer du dig det bedste og hurtigste resultat.

Vaskemaskinen

Det virker ikke altid logisk at skulle vaske sin vaskemaskine – den køre jo hele tiden vaskeprogrammer med sæbe. Og som regel ser vaskemaskinen da heller ikke beskidt ud. Alligevel er det vigtigt at få den regelmæssigt rengjort for at undgå lugtgener og forlænge maskinen levetid. En god måde at holde den ren på er en gang imellem at køre et program uden tøj ved høj temperatur. På den måde dræber du de bakterier, som helt naturligt sætter sig i maskinen fra de beskidte tøj. Derudover er det en god ide at vaske både sæbeskuffen og rummet som den sidder i. Skuffen kan som regel tages helt ud og vaskes med varmt vand. På den måde undgår du at maskinens sæbeslange tilstoppes. Sidst men ikke mindst, skal du huske at afkalke din vaskemaskine en gang imellem afhængig af hårdheden af dit vand. Afkalkningen kan nemt klares ved at at putte citronsyre i tromlen og køre et program på 60 eller 95 grader.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu