ANNONCE

PRM / Korrektion: FCA Capital Danmark A/S udvider samarbejdet med Interdan A/S.

14. februar 2020 15:05 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra FCA Capital Danmark og Interdan

FCA Capital Danmark A/S har udvidet samarbejdet med Interdan Bil A/S på nogle udvalgte finansieringsprodukter. Efter et indledende samarbejde omkring Opel i 2019 udvides samarbejdet nu til alle Interdans mærker, så det også omfatter Peugeot, Citroën og DS.

FCA Capital er anerkendt som en yderst professionel partner for ambitiøse bilforhandlere, siger Michael Hald Wøhlk, og forsætter: FCA Capital Danmark A/S er kendt på det danske marked gennem mange år som en stabil leverandør af bilfinansieringsløsninger og vil være med til at understøtte Interdans mission om at give kunderne tryghed i attraktiv finansiering og være “best in class”.

Michael Hald Wøhlk er ligeledes stolt over, at CEO for hele FCA bank gruppen, Giacomo Carelli, var tilstede ved underskrift af aftalen.

Vi er rigtig glade for dette partnerskab, der giver FCA Capital adgang til et bredt forhandlernetværk i Danmark. I forbindelse med bilkøb er det vigtigt, at kunderne kan få adgang til de bedste og mest konkurrencedygtige finansieringsprodukter, som udvikles i og på det europæiske marked.

Niels Bjørn Jacobsen, der er Salgsdirektør for FCA Capital Danmark A/S, og som har stået bag aftalen med Interdan Bil A/S, uddyber:

FCA Capital har lang erfaring med at levere attraktive finansieringsløsninger, og i den forbindelse passer denne aftale perfekt med “knowhow” og strategi for udvidelse af forretningen via nye partnerskaber. Som en del af aftalen leverer FCA Capital banebrydende produkter, som aldrig tidligere har været tilgængelige for danske bilkunder.

Fakta om FCA Capital Danmark A/S

FCA Capital Danmark A/S er ejet af FCA Bank S.p.A. Selskabet blev etableret i 1963 og er beliggende i Glostrup. FCA Capital har siden 2017 oplevet meget stor tilgang af nye samarbejdspartnere, især i Danmark.

Fakta om Interdan Bil A/S

Interdan Bil A/S har hovedsæde i Glostrup og er en del af den familieejede Interdan Holding A/S-koncern, som bla. også omfatter selskaberne K.W. Bruun Import A/S, K.W. Bruun Autoimport AB, K.W. Bruun Automotive A/S, K.W. Bruun Automotive AB, K.W. Bruun Logistik A/S, K.W. Bruun Logistik AB, MMC Danmark A/S, Interdan Leasing A/S, Interdan NxT A/S, Bilabonnement A/S samt Interdan Invest A/S.

Interdan Bil A/S er en af de markedsledende og mest innovative og ambitiøse privatejede bilimportører i Norden.

Kontakt:

Niels Bjørn Jacobsen, Head of Sales and Marketing – Mobil: +45 29 13 56 56

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/korrektion-fca-capital-danmark-as-udvider-samarbejdet-med-interdan-as?releaseId=13588240

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu