ANNONCE

PRM / Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker holder lukket til midt i april

24. marts 2020 16:24 | Af: Ritzau Info
 

Kræftens Bekæmpelse har i forlængelse af myndighedernes forlængelse af nedlukningen af Danmark besluttet, at alle 15 genbrugsbutikker tidligst åbner igen 14. april.

Pressemeddelelse fra Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelses 15 genbrugsbutikker fordelt ud over Sjælland, Fyn og Jylland har været lukket siden myndighederne lukkede Danmark ned den 11. marts pga. coronavirus. I forlængelse af myndighedernes nye udmelding om, at Danmark fortsat er lukket ned til den 13. april, åbner IGEN-butikkerne tidligst i midten af april.

– Myndighederne har besluttet at fastholde begrænsningerne i de fysiske møder mellem danskerne til efter påske. Vi følger trop og holder vores IGEN-butikker lukket frem til foreløbig midt i april. Det gør vi for at passe på danskerne, sundhedsvæsenet, vores kunder og vores fantastiske frivillige, som hver dag yder en kæmpe indsats for kræftsagen, siger Charlotte Gerhauge, frivilligchef i Kræftens Bekæmpelse.

Alle funktioner i butikkerne lukker ned

Butikkerne holder helt lukket, og det er derfor ikke muligt at aflevere varer til butikkerne lige nu. Man kan derfor ikke efterlade poser med varer uden for butikkerne. Kræftens Bekæmpelse sætter stor pris på donationer af ting og tøj til butikkerne og opfordrer til, at folk venter med at aflevere dem, til vi er ude på den anden side af nedlukningen.

– Det spirende forår inspirerer mange til at få ryddet ud i gemmerne derhjemme. Og den lejlighed bruger mange til at komme forbi vores IGEN-butikker med de ting, de har ryddet ud. Vi sætter kæmpe pris på tanken, men opfordrer til, at man først kommer forbi med tingene, når butikkerne åbner op igen. Så står verdens bedste frivillige klar til igen at tage imod med et smil, siger Charlotte Gerhauge.

Kræftens Bekæmpelses 15 IGEN-butikker ligger i:

Aalborg, Randers, Århus, Herning, Horsens, Vejle, Kolding, Odense, Helsingør, Hillerød, Virum, Roskilde, Ringsted, Næstved og Birkerød.

Kontakt:

Rikke Brams
Presse- og kommunikationsrådgiver i Kræftens Bekæmpelse
M: rikkeb@cancer.dk
T: 52 14 41 19

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kraeftens-bekaempelses-genbrugsbutikker-holder-lukket-til-midt-i-april?releaseId=13590570

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu