PRM / Kulturnatten 2018: Fællessang, balletbingo og smukke operatoner

4. oktober 2018 09:18 | Af: Ritzau Info
 

Efterårskulden spilles væk i Operaen, Sigurd Barrett synger for i Skuespilhuset, mens Gamle Scene er spækket med aktiviteter for børn. Den 12. oktober blænder Det Kongelige Teater endnu engang op for spændende aktiviteter, som kun kan opleves på denne ene særlige aften.

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Når mørket falder på og efterårsferien skydes i gang, forvandler København sig traditionen tro til et slaraffenland af spændende oplevelser og kulturelle arrangementer. Kulturnatten har i over 25 år været én af Københavns mest velbesøgte begivenheder, og på Det Kongelige Teater byder vi endnu engang velkommen indenfor til en masse særlige aktiviteter i både Skuespilhuset, Operaen og på Gamle Scene.

I Skuespilhuset inviteres publikum indenfor til en aften med drama, når Karen-Lise Mynster, Jens Jørn Spottag og flere skuespillere fra teatrets ensemble kaster sig ud improvisationens kunst. På Lille Scene kan man opleve et uddrag af Madame Nielsens særlige, nationalistiske forestilling Topographies of Paradise, mens der på Store Scene vil være fællessang for voksne med Sigurd Barrett.

I Operaen får vi publikums blod til at rulle raskere i årene – selv på en kold efterårsaften – når solister fra Operaens ensemble synger uddrag fra sæsonens forestillinger. På Takkelloftet kan man møde de unge talenter fra Operaakademiet, men er man mere nysgerrig på, hvad der gemmer sig bag scenen, kan man komme på minirundvisninger hele aftenen.

Gamle Scene står i børnenes tegn. Her kan man blandt andet spille Ballet Bingo, se de fantasifulde sminker fra balletten Alice i Eventyrland, eller hoppe i én af teatrets mange flotte kostumer. Der er også masser af muligheder for at kaste sig ud i dansens univers – både på scenen, hvor Balletskolens elever optræder, og i ballettens prøvesal hvor der er balletundervisning for både store og små.

Kulturnatten foregår fra kl. 18 – 22.30, og man kan frit deltage i alle aktiviteterne til Kulturnatten med et Kulturpas, som kan købes på kulturnatten.dk.

Se det fulde program til Kulturnatten på Det Kongelige Teater og læs mere om aktiviteterne på vores hjemmeside kglteater.dk/kulturnat

Kontakt:

PR og presseansvarlig KGL+ Nathasja Lauritsen tlf.: +45 28 45 58 70 email: nlau@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kulturnatten-2018-faellessang-balletbingo-og-smukke-operatoner?releaseId=13561457

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu