ANNONCE

PRM / Kulturområdet åbner fra på mandag og idrætsanlæg følger med

11. juni 2020 11:37 | Af: Ritzau Info
 

Fra mandag d. 15. juni genåbner Furesøs kultur-, fritids- og idrætsområde gradvist op. I første omgang betyder det, at Furesøs borgere får øget adgang til kulturhuse og biblioteker.

Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

“Vi ser utrolig meget frem til igen at kunne invitere vores borgere inden for i vores kulturhuse og åbne idrætsområdet op. Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og arbejder lige nu på at sikre en god og tryg oplevelse for alle”, siger Peter Rosgaard, centerchef for området.

Fra mandag kan borgere gå på biblioteket stort set som normalt. Dog kan man ikke benytte bibliotekets pc’er, printer eller kopimaskine, ligesom legetøj i børnebiblioteket er fjernet. Bibliotekerne genåbner kun i den normale personalebetjente åbningstid, og hovedindgangene til bibliotekerne sker via alternative indgange. Den selvbetjente åbningstid er fortsat lukket ned, herunder Hareskov Bibliotek.

Foreningerne starter ud i svømmehaller og idrætsanlæg

Foreninger får afgang til udvalgte idrætsanlæg i denne uge og til svømmehallerne fra d. 15. juni.

“Foreninger får først adgang til begge svømmehaller. Vi ved, at det vil skuffe vores flittige badegæster, som besøger svømmehallen i den offentlige svømmetid. Men i svømmehallerne skal vi leve op til særligt skærpede hygiejnekrav, og det er mest forsvarligt at åbne svømmehallerne i ryk. Foreningssvømning foregår i kontrollerede hold og på afgrænsede møde- og gåtider. Således kan vi sikre, at alle foranstaltninger kører forsvarligt, når vi åbner for alle”, siger Peter Rosgaard.

Den offentlige afgang til en svømmehal sker den 29. juni og kun i Værløse Svømmehal, da Farum Svømmehal grundet en større tagrenovering først åbner op for offentligheden igen fra den 1. september.

Foreningerne kan starte aktiviteter op, dog under skærpede forhold

Alle aktive foreninger i Furesø har modtaget et nyhedsbrev fra Furesø Kommune, der informerer dem om åbningen af haller og anlæg til foreningsbrug. Der er bl.a. en vejledning til de mange sundhedsmæssige krav, som foreningerne står med.

“Vi gør, hvad vi kan for at klæde foreningerne godt på til at starte op med de indendørs faciliteter, så alle Furesøs fantastaske foreninger kan tage sig godt af deres medlemmer”, siger Peter Rosgaard.

Alle borgere opfordres til at følge svømmehallernes, bibliotekernes, kulturhusenes og kommunens hovedhjemmeside afhængig af, hvor man skal hen, da de sider vil have de mest aktuelle informationer.

Kontakt:

Kommunikation tlf.: 72354012 email: kommunikation@furesoe.dk

Peter Rosgaard, centerchef for Center for Borgerservice, kultur og erhverv, 7216 4784

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kulturomradet-abner-fra-pa-mandag-og-idraetsanlaeg-folger-med?releaseId=13595012

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu