ANNONCE

PRM / Kvickly åbner nyt varehus i Silkeborg

31. august 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

For første gang i fire år er Kvickly på vej med et helt nyt varehus.

Det åbner i Silkeborg, enten i slutningen af 2021 eller begyndelsen af 2022.

Coop etablerer et 3.500 kvm. stort topmoderne Kvickly på Viborgvej i Silkeborg, hvor Sand Jensen Automobiler i dag har til huse.

Den erstatter den Kvickly, der i dag er på Søtorvet i Silkeborg. Her vil der i stedet blive bygget en helt ny SuperBrugsen på 2000 kvm.

“Vi er meget glade for, at det er lykkes at finde en rigtig god placering til Kvickly i Silkeborg. Området er i vækst og vi forventer, at det fortsat vil vokse de kommende år, hvor der tillige investeres meget i byudvikling. Kunderne i Silkeborg har været glade for Kvickly og i de nye rammer kommer vi til at kunne tilbyde vores nyeste og bedste elementer,” siger konst. kædedirektør for Kvickly, Torben B. Andersen

Afgørende for beslutningen har været kommunens planlagte vejprojekt, hvor Viborgvej og Nordre Ringvej kobles sammen i et nyt stort lyskryds. Dermed bliver placeringen central og varehuset nemt at komme til med ca. 180 lettilgængelige parkeringspladser.

Der bliver i første fase i alt 6.700 kvm, hvoraf Kvickly altså står for hovedparten. I forområdet til Kvickly vil der blive etableret et ca. 100 kvm. stort apoteksudsalg. Foran vil der kommet et OK tankanlæg med vaskehal.

Inden for meget kort tid forventer Kvickly at kunne offentliggøre navnet på, hvem der bliver varehuschef i den kommende Kvickly Silkeborg.

Yderligere information:

Kvickly: Konst. kædedirektør, Torben B. Andersen, 2053 5274

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kvickly-abner-nyt-varehus-i-silkeborg?releaseId=13598882

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu