PRM / Kvickly kårer Årets Varehus og Årets Varehuschefer

6. december 2018 08:28 | Af: Ritzau Info
 

Varehuse på Bornholm, Holte, Kalundborg, Brande, Aalborg og Nykøbing Falster hyldet

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

På sit årlige seminar har Kvickly udpeget Årets Varehuschef i hver af kædens distrikter og blandt de selvstændige brugsforeninger.

Vinderne er:

Varehuschef Kirsti Thygesen, Kvickly Kalundborg, er valgt blandt de selvstændige Kvickly-huse

Varehuschef Anders Kristensen, Kvickly Brande

Varehuschef Tommy Vestergaard, Kvickly Vestbyen (Aalborg)

Varehuschef Per Kristiansen, Kvickly Nykøbing Falster

Varehuscheferne Lars Kure og Brian Karlsen, Kvickly Nexø og Kvickly Rønne

Årets Varehuschefer belønnes med gavekort til personlig forkæelse.

“Fælles for Årets Varehuschefer er, at de har en meget høj standard i deres butikker, at de er dygtige ledere der går foran og inspirerer medarbejderne, at de skaber stærke resultater og har en flot udvikling,” siger kædedirektør Allan Kristoffersen, Kvickly.

På Bornholm er begge varehuschefer, i Rønne og Nexø, som noget usædvanligt blevet kåret. Det er de blevet, fordi de to, Brian Karlsen og Lars Kure, har formået at arbejde stærkt sammen for at imødekomme den skærpede konkurrence, der er kommet efter, at udenlandske discountkæder har fået lov til at etablere sig på øen.

Som Årets Varehus blev Kvickly Holte kåret, hvor medarbejderne belønnes med 25.000 kr. for flotte resultater, både på regnskab, kundetilfredshed, medarbejdermåling og husets høje daglige standard Sidst men ikke mindst vandt varehuset Frugt og Grøntprisen fra Landbrug & Fødevarer.

Yderligere information: Kædedirektør Allan Kristoffersen, 5159 3160

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kvickly-karer-arets-varehus-og-arets-varehuschefer?releaseId=13565210

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu