ANNONCE

PRM / Kviknet bliver landsdækkende

18. september 2020 08:45 | Af: Ritzau Info
 

Fra foråret 2021 får en halv million familier og virksomheder på Fibias fibernet mulighed for at vælge Kviknet som deres internetleverandør.

Pressemeddelelse fra Fibia P/S

Med aftalen bliver Kviknet så godt som landsdækkende, lyder det fra Yoel Caspersen, direktør i Kviknet:

– 500.000 mulige kunder er en meget stor brik at lægge ned i puslespillet over danskernes adgang til hurtige og stabile netforbindelser. Vi er i forvejen til stede på de fleste fibernet i Jylland og på Fyn, og vi har en ambition om at være tilgængelig på alle åbne fibernet i Danmark, ligesom vi i forvejen dækker hele landet på kobberforbindelse og via antennekabler.

Hos Fibia glæder Net- og Wholesaledirektør Steen Nielsen sig over endnu en leverandør på Fibias net:

– Siden vi åbnede nettet i august, har vi lavet aftaler med godt en håndfuld brands om at levere internet og tv på vores net. Det er godt for forbrugerne at kunne vælge det produkt, der passer bedst til behovet og det er godt for vores fibernet, fordi det bliver udnyttet bedre, når flere udbydere kan benytte det.

Fibias fibernet når forbi omkring 290.000 familier og husstand i Region Sjælland og 135.000 i Østjylland, mens der i Nordsjælland og Hovedstadsområdet er cirka 80.000 adresser med adgang til Fibias fibernet.

Fakta om Kviknet og Fibia

Fibia er ejet af andelsselskaberne SEAS-NVE og NRGi og tilbyder alle andelshavere i de to andelsselskaber en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af 2023. Fibia har 180.000 kunder og lægger fiberkabler forbi flere end 70.000 husstande om året.

Kviknet er et lavprisselskab med fokus på teknikken – fra hovedkontoret i Odense uddanner Kviknet IT-supportere og datateknikere, som indgår i Kviknets kundeservice og sikrer en kvalificeret og kyndig betjening af selskabets kunder.

Kontakt:

Kviknet: Direktør Yoel Caspersen, Kviknet ApS, telefon 26168140, e-mail yoel@kviknet.dk

Fibia: Rasmus Carlsen, mobil 30 28 67 20

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/kviknet-bliver-landsdaekkende?releaseId=13600259

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu