ANNONCE

PRM / Lån en bogpose

17. april 2020 10:07 | Af: Ritzau Info
 

I dagene op til påske var der flere, som benyttede sig af tilbuddet i Næstved om at låne og afhente en bogpose på et afhentningssted. Da biblioteket desværre stadig har lukket, fortsætter ordningen, både i Næstved og nu også på lokalbibliotekerne i Fensmark, Fuglebjerg, Glumsø og på Korskilde Bibliotek.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I disse tider, hvor det ikke er muligt at gå på biblioteket og låne bøger, er der sikkert mange, som savner at kunne sætte sig med en god bog. Efter at have talt med biblioteket i Struer, som udlåner bogposer i lukkeperioden, besluttede ledelsen på Næstved Bibliotek og Borgerservice, at de ville give lånerne mulighed for at låne en pose bøger til påskeferien. Da bøgerne ikke kunne afhentes på Næstved Bibliotek, blev der lavet en aftale om, at bogposerne kunne afhentes hos Helsam i Ringstedgade i Næstved. Og nu tages idéen også op på de øvrige biblioteker med lokale afhentningssteder.

Gode romaner, krimier, billedbøger, højtlæsning m.m.
Der kan være op til 5 bøger i hver pose. – Det kan være, at du ønsker gode billedbøger til oplæsning eller måske en spændende krimi. Desværre kan vi ikke garantere, at vi kan skaffe bestemte titler. Vi har nemlig ikke mulighed for at hente bøger fra andre biblioteker. Du kan eventuelt ønske en bestemt genre eller fagbøger om et bestemt emne. Og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Det er vigtigt, at du præciserer, hvilke aldersgrupper bøgerne skal være til, fortæller bibliotekarerne Lene Holst Schmidt og Lars Ovesen, som pakkede omkring 40 bogposer op til påske på Næstved Bibliotek.

Bestil en bogpose
Indtil onsdag den 22. april kl. 15.00 har du muligheden for at bestille en bogpose til dit lokale bibliotek. Det er vigtigt, at du skriver dit fulde navn og fødselsdato, så vi kan udlåne bøgerne til dig. For at bestille en bogpose, skal du være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke allerede er det, kan du gøre det med NemId ved at trykke på “Log ind” og “Ny bruger” og udfylde formularen på ww.naesbib.dk.

Næstved Bibliotek: lehsc@naestved.dk
Fensmark Bibliotek: nstfe@naestved.dk
Fuglebjerg Bibliotek: nstfu@naestved.dk
Glumsø Bibliotek: nstgl@naestved.dk
Korskilde Bibliotek: nstko@naestved.dk

Bogposerne kan afhentes fredag den 24. april, mandag den 27. april og tirsdag den 28. april i butikkernes åbningstid hos:

Næstved: Helsam, Ringstedgade 5, 4700 Næstved
Fensmark: Tanken, Extra Fensmark, Næstvedvej 43, 4684 Holmegaard
Fuglebjerg: afhentningssted oplyses snarest på: www.naesbib.dk
Glumsø: Superbrugsen, Østergade 8, 4171 Glumsø
Tappernøje: Frisør Salon Choi, Hovedvejen 55, 4733 Tappernøje

Ved afhentning skal du oplyse dit navn og det nummer, som du får tildelt fra biblioteket.

Først til mølle
På hvert bibliotek er der to personer til at pakke poserne. – Målet er, at vi vil pakke så mange som overhovedet muligt. Da vi ikke ved, hvor mange bestillinger vi får, er det først til mølle, så skynd dig at bestille, dog senest onsdag den 22. april kl. 15.00, forlyder det fra bibliotekets personale, som selvfølgelig har vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne og ikke mindst holder afstand.

Kontakt:

Bibliotekar Vibeke Sølling tlf.: 5588 4123 email: visje@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lan-en-bogpose?releaseId=13591922

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu