PRM / Lån penge rentefrit i 30 dage

7. november 2018 14:30 | Af: Ritzau Info
 

Der er tilfælde hvor det godt kan betale sig at vælge et rentefrit lån frem for de mere traditionelle forbrugslån.

Pressemeddelelse fra Lån365

Hos Lån365.dk får du et overblik over online lån. Dette gælder også de her i juletiden populære rentefrie lån.

Klik her og få et overblik over nye og gamle hurtig lån og forbrugslån

Der er ofte meget negativ snak om kviklån, men hvis vi snakker om et rentefrit kviklån i 30 dage, så er der også sitautioner, hvor det kan være det helt rigtige valg fortæller Jens fra Lån365.dk

Rentefrie lån – for dig der kan betale tilbage på 30 dage

Du står i en ganske vanskelig situation, hvor du mangler eksempelvis 4000 kr. Uden disse 4000 kr, så bliver det dyrt for dig. Måske er der ikke til at få repareret bilen, så du stadig kan komme på arbejde, eller måske mangler du dem til at betale regninger, så du slipper for dyre gebyrer. Der kan være mange både virkelig gode og også mindre gode grunde til at ville låne penge rentefrit i 30 dage.

Det vigtigste hvad angår rentefrie lån i 30 dage, er hvor sikker du er på kunne betale tilbage efter 30 dage. Kviklån kan godt være det rigtige valg, og også det bedste valg, i tilfælde hvor du ved at du godt kan betale hurtigt. Her vil ofte være sværta finde en billigere løsning.

Tilfælde hvor et rentefrit lån ikke er det rigtige valg

De rentefrie lån er sat op på en måde, så de kun er billige for dem der kan betale tilbage efter 30 dage. Det betyder selvsagt at der ofte er bedre løsninger. Hvis man kan betale tilbage på 1-3 måneder, så er det ikke rentefrit kviklån du skal vælge, men her kan rentefrit kreditlån i 30 dage, måske være sagen. Renten er efter den første måned ofte høj, men det kan i et vist omfang opvejes af den rentefrie måned. Skal du bruge længere tid, så vælg altid et forbrugslån med månedlige faste betalinger med lavere rente. Disse kan også nemmere sammenlignes ved at kigge på ÅOP på lånet.

Kontakt:

Jens – jens@lån365.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/lan-penge-rentefrit-i-30-dage?releaseId=13563827

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu