ANNONCE

PRM / Lærer i Skals får en særlig tak

20. august 2020 13:34 | Af: Ritzau Info
 

Diane Siig har gjort så stor en forskel som lærer, at hun har modtaget en hjertevarm takkehilsen.

Pressemeddelelse fra VIA University College

Vi kender dem alle: Den lærer der gjorde indtryk i skolen. Den lærer, der hjalp dig med at forstå den ligning, der ikke ville løses, og den lærer der ikke gav op på dine vegne, da dansktimerne blev svære.

Inden sommerferien satte professionshøjskolen VIA University College fokus de lokale lærere i alle Region Midtjyllands 19 kommuner, som hver dag gør skolen til noget særligt for eleverne.

Det er væltet ind med takkehilsner til lokale lærere i hele regionen, og en af de udvalgte til en modtage en særlig tak i selskab med en buket er Diane Siig på Skals skole. Det er alle forældrene fra Diane Siigs 6.X, der har indstillet Diane og skrevet følgende til hende:

Kære Diane Vi har indstillet dig, Diane, fordi du har gjort en ualmindelig stor forskel for hele din afgående 6. klasse. På din særlige trygge og kærlige måde har du guidet vores unge mennesker gennem hele mellemtrinnet. Der har altid været fokus på faglighed, struktur, bevægelse, grundighed, men samtidig tid til sjov og hygge – og tid til den enkelte. Også gennem de seneste måneder med hjemmearbejde i Corona-tiden har du formået at motivere eleverne gennem skærm til undervisning. Der har været holdt fast i alvoren i at gøre sig umage – trods hjemmearbejde – holdt fast i rutiner, i digital dannelse, bevægelse i undervisningen, fremlæggelser, samarbejde i grupper og små personlige fortællinger. Det kræver SIN lærer at nå igennem skærmen til en flok elever med hormoner i kroppen – men også den del klarede du til et 12 tal. Det er med stor stolthed, at vi kan fortælle, at Diane Siig i den grad har dannet vores børn til unge mennesker, der nu er parate til at træde ind i et nyt kapitel af deres elevtid som udskolingselever. Tak, fordi du gør en forskel, Diane. Forældrene til 6.X på Skals Skole

“Vi har ønsket at sætte fokus på lærerne, der hver dag gør skolen til noget særligt for vores børn. Vi vil gerne sige tak til en faggruppe, der ikke altid får den ros og opmærksomhed, de fortjener, selvom de fleste af dem gør en kæmpe forskel hver dag – også i det skjulte, siger kampagneleder Hanne Duus fra VIA University College.

Behov for flere dygtige lærere
Ifølge en analyse foretaget af COWI for Region Midtjylland kan kommunerne i store dele af regionen få svært ved at tiltrække og fastholde uddannede lærere i fremtiden. Og det får i værste fald betydning for fagligheden, hvis man skal tro Henrik Lund Nielsen, uddannelsesleder på VIAs læreruddannelsen i Skive.

“Vi ved, at veluddannede lærere er en vigtig forudsætning for at lykkes med læringen i skolen. Men samtidig kigger vi ind i en fremtid, hvor vi kan møde udfordringer med at tiltrække dygtige lærere til Silkeborg Kommune. Derfor håber vi naturligvis, at kampagnen også kan inspirere de unge til at overveje læreruddannelsen, så de kan blive en del af den næste generation af lærere, der dagligt gør en stor forskel for kommunens børn,” siger Henrik Lundsted Nielsen.

Der er stadig ledige pladser på læreruddannelsen i Holstebro, Nørre Nissum, Silkeborg og Skive, hvis man har lyst til at gøre en særlig forskel for de næste generationer af skoleelever.

Kontakt:

Kontakt for yderligere information:

Hanne Duus, Kampagneleder, VIA University College
hd@via.dk eller 87 55 14 10

Skals Skole
Gl. Skolevej 1
8832 Skals
+45 87 87 25 00

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/laerer-i-skals-far-en-saerlig-tak?releaseId=13598190

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu